PROGRAM JAVNE RASPRAVE O NACRTU IZMJENA I DOPUNA STATUTA IKCG
10.07.2017

 

Inženjerska komora Crne Gore, u skladu sa članom 52 Statuta IKCG, br. 620/4 od 26.03.2012. godine, obavještava članstvo da pokreće JAVNU RASPRAVU O NACRTU IZMJENA I DOPUNA STATUTA IKCG:

  1. Javna rasprava trajaće od 10. jula do 10. avgusta 2017. godine;
  1. Javna rasprava se organizuje postavljanjem Nacrta izmjena i dopuna Statuta IKCG na sajtu Inženjerske komore Crne Gore – www.ingkomora.me i upućivanjem poziva strukovnim komorama i Stručnoj službi Komore;
  1. Pozivaju se članice/ovi Komore i zaposleni u IKCG da se uključe u javnu raspravu i da svoje prijedloge, primjedbe i sugestije na tekst Nacrta izmjena i dopuna Statuta upute predsjednici/ima Izvršnih odbora Strukovnih komora na mail adrese a zaposleni u IKCG Generalnom sekretaru Komore, ili na adresu Inženjerske komore Crne Gore, Bulevar Džordža Vašintona 31 Podgorica:
  1. Zadužuju se predsjednica/i Izvršnih odbora Strukovnih komora da na sjednicama Izvršnih odbora na kojima će biti prisutni i njihove/i predstavnice/i u Upravnom odboru Komore, razmotre njihove primjedbe i sugestije i iste predaju članicama/ovima Komisije za izmjene i dopune Statuta IKCG, do 31. avgusta 2017. godine.
  1. Komisija za izmjene i dopune Statuta IKCG razmotriće dostavljene primjedbe i pripremiti konačni tekst Nacrta izmjena i dopuna Statuta IKCG u drugoj nedjelji septembra 2017. godine, nakon čega će isti biti upućen Upravnom odboru Komore na dalju proceduru.
  1. Na sljedećim linkovima možete preuzeti PROGRAMSKI ZADATAK i NACRT IZMJENA I DOPUNA STATUTA IKCG, usvojeni od strane Upravnog odbora Komore.

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021