OBAVJEŠTENJE ČLANOVIMA STRUKOVNE KOMORE ELEKTRO INŽENJERA
09.09.2013

Izvršni odbor Strukovne komore elektro inženjera obraća Vam se sa sljedećim molbama:

  1. Konstatovano je da spisak nosilaca licenci (ovlašćenih planera, projektanata i rukovodilaca radovima na izgradnji objekata) sadrži dosta zastarjelih podataka koje treba izmjeniti (adrese, telefoni, firme u kojima su ta lica u radnom odnosu, kao i adrese i službeni telefoni tih firmi itd), pa Vas molimo da Stručnoj službi Komore dostavite nove (tačne) podatke, kako bi mogla biti ostvarivana međusobna komunikacija. (e-mail: aleksandra.gvozdenovic@ikcg.co.me)
  1. Kako Strukovna komora elektro inženjera raspolaže sa mogućnošću organizovanja više savjetovanja, stručnih predavanja, okruglih stolova na konkretne teme i sl., molimo Vas za  pokretanje injicijative za održavanje istih, sa naznakama za koje ste teme iz naše struke i djelokruga rada zainteresovani. (e-mail: predrag.jovicevic@ikcg.co.me sa naznakom da se proslijedi Izvršnom odboru SKIE)
  2. Molimo Vas da dajete predloge za dodijelu godišnje nagrade za ostvarene rezultate u elektro struci. Uz predloge dostaviti i obrazloženje, a sve u skladu sa odredbama Pravilnika o nagradama, usvojenim na Skupštini Komore, koji se nalazi na sajtu IKCG (link: Akta Komore). Rok za slanje predloga je 20.09.2013. god. (e-mail: biserka.vujovic@ikcg.co.me sa naznakom da se proslijedi Izvršnom odboru SKIE)

 

Istovremeno Vas obavještavamo da je, u skladu sa Pravilnikom o nagradama i Odlukom Upravnog odbora, dodijeljivanje nagrade za životno djelo po predlogu Strukovne komore inženjera elektrotehnike predviđeno u 2014. godini.

 

      Za Izvršni odbor SKEI:

Vladimir Đurišić, dipl.inž.el.

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021