SAOPŠTENJE
11.09.2013

Sa zadovoljstvom obavještavamo da je Inženjerska Komora Crne Gore pokrenula novu Internet prezentaciju koja ima za cilj da na savremen i efikasan način informiše svoje članove o svim značajnim događajima i aktivnostima koje se stvaraju pod okriljem naše Komore i svih njenih pet strukovnih komora, ali i ostvari kvalitetniju komunikaciju Komore sa svojim članstvom.

Sada je aktivan kompleksan diskusioni Forum Inženjerske komore na kojem će svi članovi moći da saopštavaju i razmjenjuju svoje stavove, mišljenja i ideje u vezi sa aktuelnim temama u inženjerskoj struci, a time da daju svoj doprinos na unapređenju značajnih rješenja u okviru djelatnosti svoje strukovne komore, kao i ukupnom radu Inženjerske komore Crne Gore.

Imajući u vidu izražene interese i potrebu za kontinuiranim usavršavanjem i do-edukacijom svog članstva, Komora priprema elektronsku biblioteku stručne literature, čiji će naslovi biti dostupni samo njenim članovima. Biblioteka Komore pozicionirana je u okviru pomenutog Foruma.

Uz iskrena isčekivanja da će unaprijeđena prezentacije Komore obezbijediti još bolju saradnju sa našim članstvom, ističemo uvjerenje da će novi oblik prezentacije poslužiti i kao propulzivan kanal ka inženjerima članovima Komore, za uspješno komuniciranje svih relevantnih sadržaja iz oblasti inženjerskih struka okupljenih u Inženjerskoj komori Crne Gore.

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021