POZIV PROIZVOĐAČIMA SVJETILJKI I NJIHOVIM PREDSTAVNIŠTVIMA
20.03.2014

Strukovna komora elektro inženjera želi da organizuje obuku svojih članova, projektanata, za korišćenje računarskih fotometrijskih programa proizvođača svjetiljki za unutrašnje i spoljno osvjetljenje. U tom cilju upućuje se POZIV PROIZVOĐAČIMA SVJETILJKI I NJIHOVIM PREDSTAVNIŠTVIMA da se, ukoliko su zainteresovani, prijave Inženjerskoj komori Crne Gore (Strukovnoj komori elektro inženjera) kako bi uspostavili saradnju i realizovali program obuke.

 

Obaveze Strukovne komore inženjera elektrotehnike:

  • obezbjeđenje potrebnog prostora za obuku;
  • snošenje putnih troškova prezentera do i od mjesta obuke u Crnoj Gori;
  • snošenje troškova boravka prezentera u mjestu obuke u Crnoj Gori.

 

Obaveze prezentera – predstavnika proizvođača svjetiljki:

  • obezbjeđenje prezentera - stručnjaka za obuku;
  • obezbjeđenje 100 kompjuterskih fotometrijskih programa na CD-u;
  • obezbjeđenje uputstva za rad sa programom na jednom od službenih jezika u Crnoj Gori, koji bi bio stavljen na sajt Komore.

 

Obuka bi se obavljala u Podgorici, Baru i Bijelom Polju. Trajanje obuke bi predložili prezenteri – proizvođači svjetiljki, zavisno od svojih računarskih programa.

 

Istovremeno, objavljujemo POZIV SVIM ZAINTERESOVANIM ČLANOVIMA STRUKOVNE KOMORE INŽENJERA ELEKTROTEHNIKE ZA PREDLOŽENU OBUKU, da se prijave Inženjerskoj komori Crne Gore, kako bi Izvršni odbor Strukovne komore elektro inženjera mogao donijeti, ukoliko bude zainteresovanih proizvođača svjetiljki i članova Komore, konkretne odluke o vremenu i mjestu održavanja obuke. Istovremeno pozivamo koleginice i kolege koje već koriste programe pojedinih proizvođača da njihovim predstavnicima upute našu ponudu.

 

e-mail adresa za prijavu: ing.komora@t-com.me

 

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021