PROJEKTOVANJE I IMPLEMENTACIJA HIDROIZOLACIJSKIH SISTEMA ZA ZAŠTITU KONSTRUKCIJA (postavke, principi, planiranje i sigurnost)
28.04.2014

Obavještavamo da će se predavnje na temu: "PROJEKTOVANJE I IMPLEMENTACIJA HIDROIZOLACIJSKIH SISTEMA ZA ZAŠTITU KONSTRUKCIJA  (postavke, principi, planiranje i sigurnost)" održati 20.05.2014. godine u 12.00 časova u Hotelu "Podgorica" u Podgorici.

 

Predavanje će održati Ivan Roje, dipl. inž. građ. predstavnik renomirane firme DRACOMERX.

 

Nakon završetka predavanja, za sve učesniek biće upriličen prigodan koktel.

 

DRACOMERX je kompanija specijalizovana za projektovanje, proizvodnju, prodaju i inženjering u području izolacija i sanacija u građevinarstvu. Zbog odgovornog i profesionalnog rada, okrenutosti novim tehnologijama i njihovoj primjeni u građevinarstvu, stekla je reputaciju vodećekompaniji u svojoj branši na tržištu. Predanost poslu i kvalitetu obavljenog posla dovela je do toga da danas DRACOMERX posluje ne samo u Hrvatskoj već i u regiji (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo, Makedonija) i stalno širi svoje poslovanje.

DRACOMERX svojim klijentima pruža tehničku podršku prema principima:

  • Cjelovita rješenja izolacija u vašim projektima - projektiranje odgovarajućih izolacijskih sustava za svaki projektni zadatak.

  • Brza rješenja za probleme na vašem gradilištu - ispravno i temeljito analiziranje stanja i predlaganje odgovarajućeg kvalitetnog rješenja.

 

Dinamičnost prodajne mreže je potpomognuta stručnim tehničkim savjetovanjem te fokusiranjem na rješavanje problema i pronalaženje optimalnih rješenja za klijenta. Ovo je fleksibilnost koje obično nema u većim kompanijama.

 

DRACOMERX prati svjetske trendove i iskustva u izolacijama i sanacijama te stečena znanja primjenjuje u svojim rješenjima kako u fazama projektiranja i izgradnje novih objekata tako i u sanacijama postojećih. Cilj je ukloniti godinama ponavljane zablude i greške u projektiranju, izvođenju i održavanju koje su rezultirale velikim štetama za vlasnike građevina i stanare.

 

Naglasak je na kvalitetnim tehnološkim rješenjima koja su jednostavna i brza za ugradnju, dugotrajna i ukupno gledano manje stoje od tradicionalnih izolacija.

 

Ništa ne prijeti konstruktivnoj cjelovitosti i kvalitetu unutrašnjih prostora kao štetni utjecaj vode i vodene pare. Upoznajte se s najnovijim tehnologijama i sustavima hidroizolacija za učinkovitu zaštitu građevina i kako ih jednostavno primijeniti u Vašim projektima!

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021