58. MEĐUNARODNI Sajam tehnike
05.05.2014

U cilju poslovnog umrežavanja, svim pravnim licima koji su poslovno povezani sa tematikom Sajma tehnike, omogućena je besplatna registracija na B2B poslovnom portalu Sajma tehnike 2014 - http://tehnika.talkb2b.net/ u cilju zakazivanja besplatnih* b2b sastanaka sa izlagačima Sajma tehnike.

Portal je namenjen registraciji kako poslovnih posetilaca, tako i izlagača Sajma tehnike.           

Registrovanom posetiocu sajma, nakon dobijanja potvrdnog mejla, omogućeno je besplatno* zakazivanje sastanaka sa izlagačima, preko portala (*posetioci plaćaju ulaznicu i parking prilikom dolaska na sajam, a izlagači koristite svoju Izlagačku Exhibitor karticu).

Registraciji se pristupa klikom na “Registracija” u gornjem desnom uglu portala.

Registracioni formular na portalu posetioci samostalno popunjavaju. Prilikom registracije kreira se sopstveni poslovni profil, koji se može naknadno menjati i dopunjavati.

Nakon registracije i  potvrde putem mejla da im je nalog aktivan, učesnici se prijavljuju i preko portala zakazuju B2B sastanke.

Zakazani i potvrđeni sastanci se održavaju u vreme sajma na štandovima izlagača, prema utvrđenom vremenskom rasporedu koji učesnici mogu pogledati na svom profilu.

Na taj način se u velikoj mjeri može povećati efikasnost, pre dolaska na sajam organizovana je agenda sastanaka.

Detaljna objašnjenja mogu se naći na portalu pod „Kako se registrovati i zakazati B2B sastanke“.

Informacije o Sajmu tehnike na http://tehnika.talkb2b.net/ gde je između ostalog, osim tekstualnih, postavljeno i video uputstvo kao pokazni video film na temu  “Kako se registrovati” i “Kako zakazati B2B sastanak” koji se može pogledati ovde.

Kontakt

Call centar +381 (0)11/2655-800, radnim danom od 8.30-16.30

e-mail tehnika.b2b@sajam.rs

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021