Kurs iz oblasti Zelene gradnje, nove i napredne verzije LEED v4 edukacije
13.08.2014

Nakon velikog uspjeha prilikom održavanja prvog niza predavanja, s ponosom najavljujemo slijedeće održavanje Kursa iz oblasti Zelene gradnje, nove i napredne verzije LEEDv4 edukacije, u zgradi Skupštine Opštine KOTOR, Crna Gora; 17. i 18. septembra 2014. 

Energo, Partner za Edukaciju pri Savjetu Zelene gradnje SAD (USGBC®) tvorca LEED® protokola, održaće dvodnevnu seriju Kurseva iz oblasti Zelene gradnje, tačnije LEED®edukacije profesionalaca, u navedenom periodu.
LEED®v4, pretstavlja najnoviju verziju rejting sistema Američkog savjeta Zelene gradnje (USGBC®) za sertifikaciju objekata. Nova verzija, LEED®v4, je obrazovana da na promišljen način sprovede svaki dio projekta i omogući ispunjenje svake inovacije tokom životnog ciklusa jedne zgrade, sa ciljem da unaprijedi način na koji projektantske strane razmišljaju, međusobno integrišu, projektuju i grade, a sa krajnjim ciljem zaštite životne sredine i usvajanja energetski efikasne prakse.

Kurseve će držati Marija Golubović, direktor kompanije Energo Energy Efficiency Engineering, akreditovani LEED® profesionalac za Zelenu gradnju, nosilac licence USGBC®Faculty, čime je ovlašćena da predaje u skladu sa programima Savjeta zelene gradnje SAD (USGBC®).
Dipl.inž Golubović je do sad uspješno sprovela sertifikaciju velikog broja projekata, ukupne površine od prijeko 300 000 kvadratnih metara, u različitim USGBC LEED kategorijama, a trenutno u Crnoj Gori radi na sertifikaciji za Luštica Bay.

Kompanija Energo Energy Efficiency Engineering je vodeća konsultantska kuća u zemljama našeg regiona koja se bavi projektovanjem i sertifikacijom objekata u skladu sa LEED® protokolom. LEED rejting sistem predstavlja najpopularniji vid analize i klasifikacije Zelene gradnje i do sada je primijenjen u 134 zemlje širom svijeta.

 

Budući da Inženjerska komora Crne Gore i Kompanija Energo Energy Efficiency Engineering grade partnerske odnose i rade na unapređenju uspješne i dugotrajne međusobne saradnje, Kompanije Energo Energy Efficiency Engineering nudi popust članovima IKCG za učešće na pomenutoj obuci.

 

Učinite projekte na kojima radite kompetitivnijim na građevinskom tržištu!

Markirajte ih kao ZELENE.

Najprestižniji projekti su LEED® Sertifikovani.

 

PRIJAVITE SE ŠTO PRIJE I ISKORISTITE POPUSTE!

U vezi bilo kojih informacija možete nas kontaktirati na:

+381 11 3977302

edukacija@energogroup.com

Odaberite vaše Kurseve i popunite prijavu na našem sajtu: www.energogroup.com

 

LEED_courses_montenegro_2014_KOTOR

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021