Prezentacije o primjeni elektronskog potpisa - digitalnih certifikat
16.09.2014

Ministarstvo održivog razvoja i turizma, donijelo je PRAVILNIK O NAČINU IZRADE, RAZMJERI I BLIŽOJ SADRŽINI TEHNIČKE DOKUMENTACIJE („Službeni list CG“, br. 23/2014 od 30.05.2014. godine), kojim je između ostalog, predviđena obavezna upotreba elektronskog potpisa za certifikovano potpisivanje dokumenata.
 

U cilju edukacije inženjera o primjeni elektronskog potpisa, Inženjerska komora Crne Gore u saradnji sa nadležnim Ministarstvom i Poštom Crne Gore, kao licenciranim preduzećem za izdavanje elektonskih potpisa tj. digitalnih certifikata, organizovaće nekoliko edukativnih seminara za članove Komore.


 

Održavanje prve PREZENTACIJE o primjeni elektronskog potpisa, planirano je za 08. oktobra 2014. godine, sa početkom u 12 časova, u Podgorici. U zavisnosti od broja prijavljenih učesnika, biće određena adekvatna sala, o čemu ćete biti blagovremeno obaviješteni putem sajta Komore www.ingkomora.me.


 

Seminar će biti otvoren samo za prijavljene članove Inženjerske komore, te Vas molimo da se prijavite najkasnije do 26. septembra 2014. godine, na e-mail adresu: ing.komora@t-com.me .

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021