NOVI SISTEMI UPRAVLJANJA PUTEVIMA U CILJU OPTIMIZACIJE INVESTIRANJA
06.10.2014

NOVI SISTEMI UPRAVLJANJA PUTEVIMA U CILJU OPTIMIZACIJE INVESTIRANJA u organizaciji  kompanije "Geotechnics Projects & Consulting" doo iz Podgorice, Crna Gora i kompanije "SINECO" iz Milana, Italija

 

Prezentacija će se održati dana 16.10.2014.god. (četvrtak)  sa početkom u 13h u svečanoj sali Sportskog centra Morača.

 

Prezentacija će biti podjeljena u dvije sesije. 

 

Prva, sa početkom u 13h, u trajanju od 45 min u kojoj će se osim uvodne riječi predstaviti gosti iz Milana predstavnici kompanije SINECO koji su članica Gruppo SINA. http://www.gruppo-sina.it/

Nakon predstavljanja kompanije, slijedi upoznavanje sa novim tehnologijama u upravljanju putevima, kroz održivost sistema koji je stvoren u ovoj kompaniji i primjenjen u Italiji i mnogim drugim zemljama svijeta, sa ogromnim uspjehom.

Na konkretnim primjerima, kroz interaktivnu analizu biće predstavljeni uporedni parametri tradicionalnog i savremenog pristupa upravljanju putevima, te prikazani benefiti savremenog pristupa upravljanju.

 

13h45min kafe pauza u trajanju od 15 min.

 

Druga sesija, sa početkom u 14h, baviće se odgovorima na pitanja koja su dotaknuta u prvoj sesiji, a tiču se kako, čime i kojim alatima, kojim znanjima i kapacitetima je moguće unaprijediti sistem upravljanja putevima i dovesti ga u rang najrazvijenijih zemalja svijeta. Kroz konkretne primjere iz prakse, zatim animacije GEOmaper-a, instaliranog na vozilu (koje se može pogledati nakon prezentacije) na primjeru puteva iz CG, će se pokazati prednosti savremenih tehnologija u upravljanju putnom mrežom.

Poseban dio prezentacije biće posvećen mogućnostima unaprjeđenja željezničke infrastructure.

 

Nakon prezentacije, otvara se panel diskusija na kojoj će, svim zainteresovanima, naši partneri iz kompanije SINECO rado odgovarati na pitanja.

 

15h Završna riječ i koktel  

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021