IX NAUČNO-STRUČNO MEĐUNARODNO SAVJETOVANJE "OCJENA STANJA, ODRŽAVANJE I SANACIJA GRAĐEVINSKIH OBJEKATA I NASELJA"
20.01.2015

Savez inženjera Srbije, u saradnji sa AD "Putevi" Užice, organizuje DEVETO NAUČNO-STRUČNO MEĐUNARODNO SAVJETOVANJE: "OCJENA STANJA, ODRŽAVANJE I SANACIJA GRAĐEVINSKIH OBJEKATA I NASELJA".

Savjetovanje će biti održano na Zlatiboru, u Hotelu „Palisad“, u periodu od 25. - 29. maj 2015. godine.


Ciljevi Savjetovanja su široka razmjena iskustava stručnjaka različitih profila: građevinskih inženjera različitih smjerova, geotehničara, arhitekata, urbanista, prostornih planera, ekonomista, pravnika i ostalih stručnjaka koji rade u graditeljstvu na pregledu, ispitivanju i procjeni stanja objekata i na projektovanju i izvođenju radova u oblasti održavanja i sanacija objekata i naselja.

Pozivaju se svi zainteresovani da učestvuju u radu Savjetovanja sa ili bez rada. Za prijave i prihvatanje radova važe sljedeći rokovi:

- 20.02.2015. godine - Preliminarna prijava učešća na Savjetovanju. Autori radova treba u prijavi da daju naslov rada i tematsku grupu.
- 20.04.2015. godine - Dostavljanje završenih radova priprmljenih prema uputstvu za pisanje radova.


Prijavu učešća, kao i završene radove treba dostaviti na adresu Sekretara organizacionog odbora Savjetovanja, kod koga se mogu dobiti dopunske informacije.

Flajer

Uputstvo za pisanje radova

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021