POZIV ČLANOVIMA STRUKOVNE KOMORE ELEKTROINŽENJERA
27.07.2015

Procedura donošenja Odluke o dodjeli „godišnje nagrade za ostvarene rezultate u struci iz oblasti uređenja prostora i izgradnje objekata“ Strukovne komore elektroinženjera (SKEI) mora se završiti do 30.09.2015. godine, pa se pozivaju svi članovi SKEI da upute Izvršnom odboru SKEI svoje predloge.

 

 

Prema „Pravilniku o nagradama“ IKCG, br. 847/5. od 04.06.2013. god., koji se nalazi na sajtu IKCG („AKTI KOMORE“), godišnja nagrada se dodjeljuje za primjenjena ostvarenja (stručno dijelo) i za priznatu naučno-istraživačku djelatnost, a pravo predlaganja godišnje nagrade Strukovne komore ima Izvršni odbor Strukovne komore i minimum 20 (dvadeset) članova Strukovne komore. Nagrada se dodjeljuje isključivo za realizovane projekte i objavljena naučna dijela.

 

Izvršni odbor utvrđuje listu kandidata na bazi pristiglih (i pojedinačnih) predloga i upućuje je Skupštini Strukovne komore na usvajanje. Stav o „minimumu 20 (dvadeset) članova Strukovne komore“ koji predlažu kandidata Izvršni odbor tumači tako da se takvi predlozi moraju naći na listi kandidata IO, ili se mogu direktno uputiti Skupštini Strukovne komore na razmatranje i odlučivanje, zajedno sa listom kandidata Izvršnog odbora.

 

Predlagači su dužni da uz prijavu za dodjelu nagrade, uz lične podatke kandidata, dostavi IO i sve neophodhne podatke navedene u članu 16. Pravilnika o nagradama. Odluku o dodjeli nagrade donosi Skupština Strukovne komore, a verifikuje Skupština Komore. Kako se Skupština Strukovne komore na kojoj će se odlučivati o dodjeli godišnje nagrade mora održati do 30.09.2015. god., potrebno je da svi predlagači (bilo pojedinačni ili grupni) dostave svoje predloge IO najkasnije do 10.09.2015. godine. Neblagovremeni i nepotpuni predlozi neće se razmatrati.

 

Molimo Vas da se ne ponovi prošlogodišnja situacija kada, zbog neblagovremenih i nepotpunih prijava nije dodeljena godišnja nagrada SKEI. Prijave slati na adresu: ing.komora@t-com.me sa naznakom “za Izvršni odbor SKEI”.

 

                                                                                 PREDSJEDNIK IO SKEI:

                                                                                Vladimir Đurišić

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021