Okrugli sto: “Energetska efikasnost i obnovljivi izvori energije na programima postdiplomskih studija u Crnoj Gori”
26.11.2015

Privredna komora Crne Gore i Ministarstvo ekonomije u saradnji sa Univerzitetom Crne Gore (Građevinski fakultet, Arhitektonski fakultet i Mašinski fakultet) organizuju okrugli sto sa temom:

“Energetska efikasnost i obnovljivi izvori energije

na programima postdiplomskih studija u Crnoj Gori


Okrugli sto će se održati 4. decembra 2015. godine (petak), sa početkom u 12:00 časova u prostorijama Privredne komore Crne Gore (sala I), ul. Novaka Miloševa 29/II, Podgorica.

Održavanje ovog skupa se realizuje u okviru projekta ENERESE (Energy efficiency, renewable energy sources end environmental impacts), a koji se finansira se iz sredstava TEMPUS projekta.
 

 

Inicijativu za održavanje Okruglog stola, pokrenuli su članovi Odbora za energetsku efikasnost i zaštitu životne sredine Privredne komore Crne Gore u cilju upoznavanja privrednika u Crnoj Gori sa studijskim programima u oblastima energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, odnosno sa kvalifikacijama i vještinama koje stiču studenti u procesu obrazovanja u okviru ovih programa, kao i jačanje dijaloga između privrednika, univerziteta i studenata u cilju unapređenja obrazovanja u ovim oblastima u narednom periodu.


Molimo zainteresovane članove Komore, da svoje učešće prijave do četvrtka, 3. decembra 2015. godine, putem email-a: mkokovic@pkcg.org ili na fax: (020) 230 493.

Telefon za informacije je: (020) 230 706.


AGENDA

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021