Okrugli sto o Nacrtu zakona o uređenju prostora i izgradnji objekata
17.12.2015

Inženjerska komora Crne Gore u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma organizuje Okrugli sto o Nacrtu zakona o uređenju prostora i izgradnji objekata, koji će se održati u četvrtak, 24. decembra 2015. godine, sa početkom u 12:00h, u Velikoj sali Ministarstva održivog razvoja i turizma, Ul. IV proleterske brigade br. 19.

 

Ispred Ministarstva održivog razvoja i turizma uvodno izlaganje imaće Zoran Tomić, sekretar Ministarstva održivog razvoja i turizma, dok će kratke prezentacije o ključnim izmjenama koje nude nova zakonska rješenja održati Dragana Čenić, generalna direktorica Direktorata za planiranje prostora i Tatjana Vujošević, rukovoditeljka Direkcije za starateški razvoj građevinarstva-Direktorat za građevinarstvo. U okviru javne rasprave govoriće i generalni direktor Direktorata za građevinarstvo u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, Danilo Gvozdenović, dok će na sva stručna pitanja odgovarati i gospođa Rajka Radulović.

 

 

Molimo sve zainteresovane da svoje prisustvo prijave najkasnije do srijede, 23.12.2015.godine, do 10.00 časova, na mail Inženjerske komore Crne Gore: ing.komora@t-com.me.

 

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021