Poziv članovima SKEI
18.12.2015

Postovane koleginice i kolege,

Kao sto Vam je poznato, u toku je javna rasprava o Nacrtu Zakona o uređenju prostora i izgradnji objekata.

Za ponedjeljak, 21.12.2015.godine u 12,00 h, zakazan je Okrugli sto na ovu temu u prostorijama Privredne komore Crne Gore u Ul.Novaka Miloševa br.29/2 (kod Knjižare „Učila“) u Podgorici.

Na Okruglom stolu će učestvovati i predstavnici svih Strukovnih komora IKCG,a mogu prisustvovati i svoje stavove iznositi svi prisutni učesnici.

Po dogovoru Upravnog odbora IKCG sa predstavnicima Ministarstva održivog razvoja i turizma, za četvrtak, 24.12.2015.godine u 10,00 h, u prostorijama Ministarstva održivog razvoja u Ul.IV proleterske brigade br.19 (kod Osnovne škole „Savo Pejanović“) u Podgorici, zakazan je Okrugli sto kojem mogu prisustvovati svi članovi IKCG tako da u direktnom razgovoru sa predstavnicima Ministarstva mogu iznijeti svoja viđenja i primjedbe na predloženi Nacrt, a takođe i dobiti odgovarajuća pojašnjenja, u cilju potpunijeg sagledavanja predloga u novom Zakonu.

U ime Predsjednika Izvršnog odbora Strukovne komore i svoje, pozivam sve članove naše Strukovne komore da u što većem broju prisustvuju zakazanim Okruglim stolovima i svojim diskusijama uzmu aktivno učešće na njima.

Takođe Vas još jednom molim da sva pojedinačna mišljenja i primjedbe na Nacrt Zakona koje imate, u pisanoj formi dostavite na moj mail: m.zeljko@t-com.me , kako bi do kraja Javne rasprave koja je planirana do 05.01.2016.godine, pokušali da na IO SKIE, a eventualno i na Skupštini SKIE, objedinimo sve primjedbe i u ime Strukovne komore inženjera elektrotehnike dostavimo obrađivaču jedan dokument sa svim primjedbama koje imamo.

 

Potpredsjednik IO SKIE

Željko Maraš, dipl.ing.el.

Podgorica, 18.12.2015.godine        

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021