Obavještenje SKEI
28.12.2015

Postovani članovi Strukovne komore elektro inzenjera,

 

U funkciji potpredsjednika Izvršnog odbora Strukovne komore elektro inzenjera, koristim priliku da Vas sve obavijestim da je u četvrtak, 24.12.2015. godine u Sali Ministarstva održivog razvoja i turizma, održan Okrugli sto Inzenjerske komore CG I MORIT-a, kao Javna rasprava na temu novog Nacrta Zakona.

 

Po dogovoru sa sjednice Izvrsnog odbora SKIE od 23.12.2015.godine, kolega Seljko Redzepagic I ja smo iznijeli u najkracem sve do sada prispjele primjedbe kolega iz nase Strukovne komore, za koje smo smatrali da su bitne, kao sto smo to uradili I na prethodno odrzanom Okriglom stolu u Privrednoj komori CG.

 

Ovim putem Vas obavjestavam da ce, kako su saopstili predstavnici MORIT-a, Javna rasprava najvjerovatnije biti produzena do 24.01.2016.godine.

 

Obaveza IKCG je da, do kraja Javne rasprave o Nacrtu, prikupimo sve primjedbe koje imamo i prezentujemo ih sa konkretnim predlozima izmjena koje trazimo, predstavnicima MORIT-a, na zavrsnom Okruglom stolu IKCG-MORIT, koji ce biti odrzan tokom poslednje nedjelje trajanja Javne rasprave, negdje prije 24.01.2016.godine.

 

U odnosu na ove termine, molim Vas da razmislite o konkretnim sugestijama na Nacrt I da ih proslijedite na mail Inzenjerske komora CG I na moj mail: m.zeljko@t-com.me. Kako bi imali vremena da o njima diskutujemo na sjednicama IO SKIE, a eventualno i na Skupstini SKIE, na kojoj bi se raspravljalo o Nacrtu Zakona.

 

U ime Izvrsnog odbora SKIE, svima cestitam predstojece Novogodisnje i Bozicne praznike, da ih u miru I veselju provedete sa svojim porodicama I svojim prijateljima, da nam svima Nova 2016. godina bude sretna I bericetna.  

 

Jos jedan pozdrav svima, srecni praznici, pa se cujemo u narednoj 2016. godini.

 

ZA IZVRSNI ODBOR STRUKOVNE KOMORE INZENJERA ELEKTROTEHNIKE

PODPREDSJEDNIK IZVRSNOG ODBORA

Željko Maraš, dipl.ing.el.

 

 

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021