OBAVJEŠTENJE za članove SKEI
14.01.2016

Postovane koleginice i kolege, clanovi Strukovne komore inzenjera elektrotehnike,

 

Kako smo Vas vec nekoliko puta obavijestili, u toku je Javna rasprava o Nacrtu novog Zakona o uredjenju prostora i gradjenju objekata, koja je i na nas zahtjev, izmedju ostalih, produzena do 26.01.2016.godine.

 

Po ranijem dogovoru koji smo Vam predocili, obaveza IKCG je da, do kraja Javne rasprave o Nacrtu, prikupimo sve primjedbe koje imamo i prezentujemo ih sa konkretnim predlozima izmjena koje trazimo, predstavnicima MORIT-a, na zavrsnom Okruglom stolu IKCG-MORIT, koji ce biti odrzan tokom poslednje nedjelje trajanja Javne rasprave,  prije 24.01.2016.godine.

 

Obzirom da smo u prehodnom periodu dobili relativno mali broj Vasih primjedbi i sugestija na predlozeni Nacrt, jos jednom Vas molimo da svi koji ih imaju, a nijesu ih dostavili, iste HITNO dostave na mail: m.zeljko@t-com.me. kako bi sa njima bili upoznati clanovi IO SKIE I koji bi nakon razmatranja na sjednici IO SKIE bili ukljuceni u konacnu finalnu verziju primjedbi koje ima nasa Strukovna komora, odnosno cjelokupna Inzenjerska komora Crne Gore.

 

Potpredsjednik Izvršnog odbora Strukovne komore elektro inženjera
Željko Maraš
© Inženjerska Komora Crne Gore 2021