Treća medjunarodna konferencija arhitekture S.ARCH
22.01.2016

Treća medjunarodna konferencija arhitekture S.ARCH

25.-27. maj 2016. - hotel SPLENDID, Budva

 

 

Treća po redu medjunarodna konferencija S.ARCH „NEXT ARCHITECTURE“ biće održana od 25. do 27. maja 2016. u hotelu „SPLENDID Conference & SPA Resort“ u Budvi, gdje će i ove godine nastaviti tradiciju izuzetno uspešnog medjunarodnog arhitektonskog skupa.

 

S.ARCH je medjunarodni  interaktivni dogadjaj, koji okuplja arhitekte, istraživače i studente iz cijelog sveta i obećava izuzetno kvalitetan program i dobro druženje.

 

Arhitektama S.ARCH nudi paletu predavanja renomiranih svetskih studija, kao i prezentacije projekata finalista i dodjelu nagrade medjunarodnog konkursa za najbolji izvedeni projekat. Za istrazivače na polju arhitekture, konferencija S.ARCH pruža izvrsnu platformu za predstavljanje istraživačkih radova i aktuelnih dostignuća.

 

Govornici i učesnici konferencije su međunarodno priznati eksperti iz oblasti arhitekture, koji će svojim predavanjima i diskusijama predstaviti novitete svojih projekata i studija.

 

Organizatori konferencije Vas pozivaju da se pridružite ovom internacionalnom skupu gdje Vam se pruža fantasticna prilika da upoznate i razmijenite iskustva sa zvijezdama arhitekture i ekspertima visokog profila, da ostvarite značajne kontakte i proširite poslovne mogućnosti.

 

Za više informacija možete posjetiti zvaničnu web-stranicu: http://www.s-arch.net/ ili putem e-maila na s.arch@renecon.eu

 

Organizatori skupa su kompanije "RENECON International", "Get It Published Verlag" (Nemačka) i arhitektonski studio "Enforma" iz Kotora (Crna Gora).

 

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021