Drugi ciklus programa edukacije na temu upravljanja projektima u građevinarstvu
26.02.2016

Obavještavamo zainteresovano članstvo da će se Drugi ciklus predavanja na temu upravljanja projektima, upravljanja troškovima, upravljanja rizicima te savremenim IT tehnologijama - primeni u građevinarstvu, održati u periodu od 05 do 19. aprila tekuće godine (naime, edukativni treninzi će, prema oblastima, biti organizovani 05, 06, 11, 12 i 19. aprila 2016.godine).

 

Prijavljene učesnike ćemo blagovremeno informisati o tačnom mjestu održavanja programa obuke. Po svom sadržaju programi obuhvataju kako teorijska znanja, tako i brojne aplikativne metode neophodne u savremenom poslovanju inženjera i menadžera u oblasti građevinarstva.

 

KOTIZACIJA ZA UČEŠĆE ČLANOVA KOMORE NA OBUCI JE BESPLATNA. PRIJAVE SLATI DO 15. MARTA 2016. GODINE, NA MAIL KOMORE ING.KOMORA@T-COM.ME.

 

Predavači su angažovani vodeći profesori koji poseduju bogato iskustvo u domenu obrazovanja i učešća u realizaciji projekata.

 

Po realizovanom programu, svim učesnicima je obijezbeđen sertifikat koji se verifikuje njihovo učešće u programu i sticanju relevantnog znanja i veština.

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021