Poziv za 1. Dane Strukovne komore inženjera elektrotehnike
22.04.2016

 

Poštovane koleginice i kolege, članice i članovi Strukovne komore inženjera elektrotehnike,

 

Obavještavamo Vas da je Izvršni odbor Strukovne komore inženjera elektrotehnike, na sjednici održanoj 19.04.2016.godine, donio odluku da organizuje 1. Dane Strukovne komore inženjera elektrotehnike, koji će se održati u Podgorici, u periodu od 14.- 16.10.2016.godine.

 

Formiran je Organizacioni odbor koji je već osmislio inicijalni koncept i koji će se potruditi da u narednom periodu, u saradnji sa Izvršnim odborom, na najbolji mogući način organizuje prvu ovakvu manifestaciju otkad postoji naša Strukovna komora.

 

Namjera nam je da manifestacija Dani Strukovne komore inženjera elektrotehnike postane tradicionalna.

 

Kako nam je cilj da se u vrijeme trajanja Dana SKIE organizuju predavanja, stručne prezentacije i prije svega druženje članica i članova SKIE, molimo Vas da na način koji Vama lično odgovara, bilo kao predavači, bilo kao učesnici, uzmete učešće na ovoj manifestaciji.

 

Molimo Vas da na vrijeme razmislite o načinu Vašeg angažovanja i da već sad planirate da se u danima održavanja ove manifestacije zajedno družimo.

 

Izvršni odbor planira da članicama i članovima Strukovne komore koji nijesu stanovnici Podgorice, a koji su raspoloženi da učestvuju na ovoj manifestaciji, obezbijedi adekvatan hotelski smještaj i da snosi troškove puta.

 

Kako bi na najbolji mogući način organizovali prvu manifestaciju ovakve vrste, očekujemo Vašu pomoć, te Vas obavještavamo da će Vas u narednom periodu kontaktirati članovi Organizacionog odbora i članovi Izvršnog odbora, kako bi u direktnoj komunikaciji, od Vas dobili povratne informacije.

 

U očekivanju da ćete svi biti učesnici 1. Dana Strukovne komore inženjera elektrotehnike u navedenom terminu, srdačno Vas pozdravljamo i očekujemo Vašu punu kooperatrivnost.  

 

 

 

                                   Za Izvršni odbor SKIE i Organizacioni odbor 1. Dana SKIE Potpredsjednik IO SKEI

                                                     

                                                    Željko Maraš,dipl.inž.el
© Inženjerska Komora Crne Gore 2021