Novi broj časopisa POGLED
22.08.2016

U izdanju Inženjerske komore Crne Gore izašao je novi broj časopisa Pogled, 17. po redu, koji se i ovog puta bavi aktuelnim temama iz svih inženjerskih oblasti.



Kroz forme intervjua, autorskih tekstova, reportaža, detaljnih pregleda i analiza, čitaoci će biti u prilici da saznaju nešto više o temama kojima se u novom broju bavimo, a riječ je o budućim značajnim projektima za Crnu Goru kao što su izgradnja drugog bloka TE u Pljevljima, kao i izgradnja prioritetne dionice autoputa Smokovac-Mateševo. Pored stručnih radova naših kolega inženjera, koji su nezaobilazna podrška našoj publikaciji, predstavljamo i najnovija dostignuća iz svih oblasti inženjerstva kako u zemlji tako i u svijetu. Naši saradnici potpisuju radove o znamenitim ličnostima, koje su obilježile ne samo crnogorski već i šire prostore, poput arhitekte Vukote Tupe Vukotića, zatim Marka Mušiča i njegovu sjajnu viziju Doma revolucije u Nikišiću...

U novom broju akcenat je stavljen i na Bijenale arhitekture u Veneciji, posebno na Crnogorski paviljon koji je uvršten u deset najposjećenijih, a uvijek sa zadovoljstvom predstavljamo i mlade kreativce - u novom broju razgovarali smo sa dizajnerkom Kristinom Ivanović...


Pogled broj 17, kao i sva prethodna izdanja, možete preuzeti u prostorijama Komore, dok se elektronske verzije nalaze na sajtu Komore.



Ujedno, pozivamo članove Komore da šalju svoje radove za novi broj koji će izaći krajem oktobra, na penaestogodišnjicu osnivanja i rada IKCG.

Radove je potrebno poslati do 10. oktobra, sa dužinom teksta najviše do 15.000 karaktera.

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021