RASPISIVANJE IZBORA NA NIVOU STRUKOVNE KOMORE MAŠINSKIH INŽENJERA
25.10.2016

 

Poštovane kolege,

Ovim putem Vas obavještavamo o raspisivanju izbora u Strukovnoj komori mašinskih inženjera.

 

Svi članovi Strukovne komore mašinskih inženjera, državljani Crne Gore sa prebivalištem na teritoriji Crne Gore, imaju pravo da biraju i budu birani u organe i tijela Komore. Ovo pravo se ne odnosi na počasne članove Komore, državljane Crne Gore koji imaju prebivalište van teritorije Crne Gore, na članove Nadzornog odbora, tužioca Komore i članove Suda časti Komore (prema Preporuci o sprovođenju izbora u strukovnim komorama - u prilogu).


Ovim putem Vas pozivamo da dostavite Vaše predloge za izbor:

  1. Delegata u Skupštini Inženjerske komore Crne Gore
  2. Delegata u Skupštini Strukovne komore mašinskih inženjera
  3. Predsjednika Skupštine Strukovne komore mašinskih inženjera
  4. Potpredsjednika Skupštine Strukovne komore mašinskih inženjera
  5. Članove izvršnog odbora, uključujući i predsjednika i potpredsjednika IO SKMI koji bi po Statutu IKCG bili i članovi Upravnog odbora IKCG

 

Način dostavljanja predloga za izbor: Popunjavanje tabele - GLASAČKI LISTIĆ u prilogu. Popunjenu tabelu poslati na mail adresu:

aleksandar.obradovic.ikcg2016@gmail.com

 

Rok za dostavljanja prijedloga: srijeda 02.11.2016. godine.

 

U prilogu Vam dostavljamo i listu svih članova Strukovne komore mašinskih inženjera, koji su ujedno i kandidati za navedene funkcije.

 

Nakon dostavljanja Vaših predloga Stručna služba će IO SKMI dostaviti Zapisnik, na osnovu kojeg će IO SKMI sačiniti listu kandidata koji su imali najveći broj Vaših glasova.

 

Konačno utvrđivanje liste kandidata će se Izvršiti na Izbornoj Skupštini SKMI, na kojoj će se izvršiti izbor delegata za navedene funkcije.

O terminu održavanja Izborne skupštine bićete obaviješteni u toku sljedeće nedjelje, jer je potrebno da se ista održi do 08.11.2016. godine.

 

Molim vas da učestvujete u predlaganju kandidata u što većem broju, kako bi bili izabrani članovi SKMI koji imaju podršku najvećeg broja članstva.

 

Srdačan pozdrav,

 

Za IO SKMI

Vuk Janković

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021