Novi broj časopisa POGLED
04.11.2016

Novi, osamnaesti broj časopisa “Pogled” objavljujemo na dan kada Inženjerska komora Crne Gore slavi petnaest godina postojanja i rada.

Značajan jubilej institucije posvećene inženjerima svih profila oblikovao je naše novo druženje sa čitaocima, s posebnim osvrtom na kolege - dobitnike tradicionalnih Godišnjih nagarda IKCG, koji su u protekloj godini ostvarili značajne rezultate na stručnom ili naučnom planu i dali poseban doprinos u radu i razvoju Komore. To su mr Nikola Luković, dipl.inž.građ, Srđan Laković, dipl.inž.el, Žarko Pajović, dipl.inž.maš. i prof. dr Refik Zejnilović, dipl.inž.hem. O njihovim profesionalnim biografijama i nagrađenim projektima pisali smo u novom broju “Pogleda“.


Poseban doprinos našoj publikaciji iz broja u broj daju eminentna imena iz svijeta inženjerstva koja kroz svoje naučno-istraživačke radove edukativno približavaju aktuelne teme iz oblasti arhitekture, građevinarstva, mašinstva, elektrotehnike, saobraćaja, geologije...

Dio naše priče su i znamenitosti iz kulturne baštine Crne Gore, graditeljska obilježja koja naš prostor čine autentičnim.

Podsjećamo i na ona nepravedno zaboravljena koja imaju još mnogo toga da kažu, a nova, koja dinamično mijenjaju prostor, naša su nezaobilazna tema.

Svojom uređivačkom politikom izgradili smo prepoznatljiv i nagrađen koncept koji je uvijek otvoren za inovacije, kako stručne tako i šire javnosti.

Novi broj časopisa "Pogled" možete preuzeti u prostorijama Komore. Elektronska verzija časopisa dostupna je na sajtu Komore.

Zainteresovana privredna društva, licencirana od strane IKCG, pozivamo da na e-mail ing.komora@t-com.me pošalju tačnu adresu, kako bi časopis "Pogled" mogli dostaviti putem pošte.

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021