Stručni seminar "Upravljanje društveno-ekonomskim uticajima za projekte saobraćajnica"
17.11.2016

Agencija za izdavaštvo i edukaciju BUILD Plus, u petak 02.12.2016. organizuje jednodnevni stručni seminar "Upravljanje društveno-ekonomskim uticajima za projekte saobraćajnica", koji se održava u Hotelu "Prestige" u Beogradu.

Seminar je namenjen planerima, projektantima i izvođačima građevinskih radova, prvenstveno na saobradajnoj infrastrukturi, kako za objekte novogradnje, tako i za postojede objekte. Posebnu ciljnu grupu čine inženjeri koji učestvuju u nadzoru nad izvođenjem radova. Obaveze investitora (različite odgovorne agencije, a naročito ministarstva) u smislu regulatornih zahteva, kao i prema međunarodnim finansijskim institucijama takođe definišu još jednu grupu slušalaca iz javnog sektora. Istovemeno, nastavnici, saradnici u nastavi i studenti na fakultetima (građevina, ekonomija, saobradaj, sociologija) koji proučavaju različite društveno-ekonomske odnose prouzrokovane infrastrukturnim projektima mogu dobiti dodatne informacije u odnosu na osnovne sadržaje koji se izučavaju u okviru određenih studijskih programa.

Tema je vrlo aktuelna a kao priprema za predavanje može poslužiti tekst Doc. dr Igora Jokanovića i Milice Popović, predavača na ovom seminaru, objavljen u ovogodišnjem izdanju almanaha niskogradnje PUT plus.

 

AGENDA

 

Kontakt osoba:

Đorđije Kujundžić, dipl. građ. inž.
Glavni i odgovorni urednik
Agencija za izdavaštvo i edukaciju

Ustanička 187, Beograd
tel. +381 63 210 493
www.buildplus.rs

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021