O B A V J E Š T E Nj E!
21.04.2017

 

Poštovane koleginice i kolege, članice i članovi Strukovne komore inženjera elektrotehnike,

 

Obavještavam Vas da je na VIII Sjednici Izvršnog odbora Strukovne komore inženjera elektrotehnike, održanoj dana 09.03.2017. godine, donijeta Odluka o organizaciji Manifestacije 1. Dani Strukovne komore inženjera elektrotehnike, koja će se održati u Podgorici, u periodu od 12.-14.10.2017.godine.

 

Formiran je Organizacioni odbor, koji je osmislio koncept i koji će se potruditi da u narednom periodu, u saradnji sa Izvršnim odborom, na najbolji način organizuje prvu ovakvu Manifestaciju u istoriji IKCG.

 

Namjera nam je da Manifestaciju Dani Strukovne komore inženjera elektrotehnike  održavamo svake godine i da ona postane tradicionalna.

 

Kako nam je cilj da se u vrijeme trajanja Dana SKIE organizuju predavanja, stručne prezentacije, izložbe i prvenstveno druženje članica i članova SKIE, molimo Vas da na način koji Vama odgovara, bilo kao potencijalni predavači ili izlagači, bilo kao učesnici, uzmete učešće na ovoj Manifestaciji.

 

Molim Vas da na vrijeme razmislite o načinu Vašeg angažovanja i da već sad planirate da se u danima održavanja ove Manifestacije zajedno družimo.

 

Izvršni odbor planira da članicama i članovima Strukovne komore koji žive van Podgorice, a koji iskažu želju da učestvuju na ovoj Manifestaciji, ukoliko bude u mogućnosti, snosi troškove hotelskog smještaja, kao i troškove prevoza u oba smjera. 

 

Kako bi na najbolji mogući način organizovali prvu Manifestaciju ovakve vrste, očekujemo Vašu pomoć, te Vas obavještavamo da će Vas, počev od danas,  u cilju sprovođenja ankete, putem e-mail-a ili telefonskim putem, kontaktirati članovi Organizacionog odbora, kako bi u direktnoj komunikaciji sa Vama dobili povratne informacije, koje su nam neophodne za uspješnu organizaciju.

 

U očekivanju da ćete svi, u nekoj od navedenih formi, biti prisutni na 1. Danima Strukovne komore inženjera elektrotehnike u planiranom terminu, srdačno Vas pozdravljam i očekujem Vašu punu kooperatrivnost.  

 

 

 

                                                                                               Za Izvršni odbor SKIE 

                                                                               I Organizacioni odbor 1. Dana SKIE                                                                 

                                                                                               Predsjednik IO SKIE

                                                                                      i Predsjednik Organizacionog odbora                             

                                                                       

                                                                                  Željko Maraš,dipl.inž.el.

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021