STRUČNI SKUP "PRVI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG"
03.10.2017

Inženjerska komora Crne Gore - Strukovna komora elektro inženjera, organizuje Stručni skup "PRVI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG".


Učesnici Stručnog skupa biće u prilici da pogledaju i odslušaju trinaest kvalitetnih referata, odnosno predavača, članova/ica Strukovne komore i eminentnih stručnjaka iz inostranstva, koji će svima pružiti priliku za sagledavanje aktuelnih tema iz oblasti kojima se bave članovi/ice naše Strukovne komore.


Predviđeno je održavanje okruglog stola, na temu „Korišćenje hidropotencijala u Crnoj Gori“, za koji smo sigurni da će pobuditi pažnju svih učesnika.

 

Realizovane ili projekte koje planiraju da realizuju, prezentovaće referentne crnogorske kompanije: „Telemont“, „Čikom“, „Televex“, „Ramel“, „Simmes“ i „ION Solutions“.

 

Uz stručni dio, jedan od osnovnih motiva za organizaciju ovakvih manifestacija jeste i pružanje prilike za druženje i obnavljanje postojećih i uspostavljanje novih ličnih i poslovnih kontakata.

 

Stručni skup "PRVI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG" će se održati u petak,
13. oktobra 2017. godine na Imanju KNJAZ u Podgorici, a svečano otvaranje je predviđeno istog dana u 10,00 h.

 

Prijave za učešće na Stručnom skupu "PRVI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG" možete poslati najkasnije do srijede 11. oktobra 2017. godine na e-mail: m.zeljko@t-com.me (Željko Maraš, dipl.inž.el., Predsjednik Izvršnog odbora SKEI i Predsjednik Organizacionog odbora).

 

Svi članovi/ice Strukovne komore će, putem e-mail liste i telefonskim putem, u narednih par dana biti informisani o detaljima organizacije Stručnog skupa "PRVI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG", a u nastavku možete preuzeti Agendu Stručnog skupa. 

AGENDA

 

 

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021