Održan sastanak sa predstavnicama MORiT-a
26.06.2018

Povodom dopisa Ministarstva održivog razvoja i turizma broj 112-877/3 od 08.06.2018.godine, kojim nas obavještavaju o obavezi zajedničkog donošenja podzakonskih akata, utvrđenoj Zakonom o planiranju prostora i izgradnji objekata („Sl.list Crne Gore“, br.64/17), a u skladu sa članom 146 istog Zakona, koji se odnosi na prenešene na dležnosti Inženjerskoj komori za predlaganje tehničkih osnova za izradu propisa, u cilju ostvarivanja saradnje i realizacije predstojećih obaveza, organizovan je zajednički sastanak u ponedjeljak, 25.juna 2018.godine, sa početkom u 10.00 časova.

Od strane Predsjednika IKCG imenovani su predstvanici za učešće na inicijalnom sastanku: Miodrag Macanović, potpredsjednik IKCG, Sandra Šipčić, članica Upravnog odbora IKCG, mr Ana Mišurović i Prof. dr Darko Vuksanović ispred V SK, Prof.dr Vladan Ivanović, ispred SKMI, Mirjana Bučan, v.d. generalnog sekretara Komore i mr Anita Stjepčević, stručna saradnica za informisanje.
 

Ispred Ministarstva održivog razvoja i turizma, sastanku su prisustvovali: Tatjana Vujošević, generalna direktorica Direktorata za građevinarstvo, Dragana Raonić, Jelena Kovačević (Direkcija za kontrolu industrijskog zagađenja i upravljanja hemikalijama), Olivera Kujundžić, Nataša Bjelica i Tamara Djurović (Direkcija za zaštitu vazduha i zaštitu od buke u životnoj sredini).




Više detalja u Izvještaju sa pomenutog sastanka.

 

Fotografije sa sastanka na linku GALERIJA.

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021