POZIV NA ANKETU I PRIJAVU UČEŠĆA NA SKUPU DRUGI DANI STRUKOVNE KOMORE ELEKTRO INŽENJERA
03.10.2018

STRUČNI SKUP "DRUGI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG"

 

POZIV ĆLANOVIMA/ICAMA STRUKOVNE KOMORE ELEKTRO INŽENJERA NA ANKETU I PRIJAVU UČEŠĆA NA STRUČNOM SKUPU "DRUGI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG" (Podgorica, 16.-17.Novembar 2018.)

 

 

Poštovane koleginice i kolege, članovi/ice Strukovne komore elektro inženjera IKCG,

 

Strukovna komora elektro inženjera IKCG organizuje i ove godine, 16. i 17. novembra 2018., u Podgorici, Stručni skup pod nazivom "DRUGI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG", koji je prošle godine ustanovljen i po prvi put organizovan.

 

U cilju što kvalitetnijeg planiranja Stručnog skupa i uvida Strukovne komore i Organizacionog odbora u Vašu zainteresovanost, kao članova/ica za učesće na istom, pozivam Vas da odgovorite na pitanja u anketi, bez obzira da li ste trenutno u statusu aktivnog člana/ice IKCG (sa plaćenom članarinom), ili to možda nijeste.


Iskreno Vas uvjeravam da su nam Vaši odgovori i Vaše sugestije jako važni, te da ćemo Vaše odgovore i sugestije pomno proučiti, a da će nam oni zasigurno pomoći u daljem radu na organizaciji ovogodišnjeg Stručnog skupa, a moguće i usmjeriti nas na dalje pravce djelovanja Strukovne komore elektro inženjera i IKCG.

 

Molim Vas da u narednih 10 (deset) dana, do 13.10.2018. godine, ispunite upitnik na sljedećem linku:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCDfy6Cba-vdAlvG4QWi-ldmYfNwFX4XnvUWjr0_3rqlr2EA/viewform?usp=sf_link

 

 

Unaprijed Vam se zahvaljujem u ime Izvršnog odbora Strukovne komore elektro inženjera i Organizacionog odbora, a ujedno Vas pozivam da i ove godine, 16. i 17. novembra, budete učesnici/ice Stručnog skupa "DRUGI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG".

 

Napomena:

Sve informacije o Stručnom skupu biće dostupni na sajtu IKCG ili se mogu dobiti od Predsjednika Strukovne komore elektro inženjera i svih članova/ica Izvršnog odbora SKEI i Organizacionog odbora Stručnog skupa.

 

 

Predsjednik SKEI i Predsjednik Organizacionog odbora
Željko Maraš, dipl. ing. el.  

 

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021