Časopis „Pogled“ IKCG pokreće marketinške rubrike "Predstavljamo"
24.04.2019

Poštovani,

 

Časopis „Pogled“ Inženjerske komore Crne Gore pokreće marketinške rubrike (Predstavljamo) u kojima će se kroz formu sponzorisanog teksta reklamirati Vaš rad, uspješnost Vaše kompanije, organizacije.

Časopis „Pogled“ IKCG izlazi od 2011. godine i obuhvata tekstove iz svih inženjerskih oblasti (arhitektura, građevinarstvo, mašinstvo, elektrotehnika, saobraćaj, geodezija...). Vrstan tim saradnika koji potpisuje naučno-stručne i popularističke sadržaje kreirao je prepoznatljiv imidž naše publikacije koji je nagrađen kako od stručne javnosti tako i od naše, sve brojnije čitalačke publike. Časopis izlazi četiri puta godišnje (januar, april, jul, oktobar), a distribuira se svim strukovnim organizacijama i ustanovama u Crnoj Gori kao i van njenih granica, što ga čini i u marketinškom dijelu interesantnim i pogodnim za predstavljanje Vašeg rada. Časopis „Pogled“ je dostupan i na sajtu IKCG http://www.ingkomora.me
 


 

U zavisnosti od rubrike i forme (promotivni tekst, forma intervjua, fotografije) koju budete izabrali za svoju marketinšku prezentaciju, postaćete Zlatni, Srebrni ili Bronzani sponzor časopisa „Pogled“ kao i Prijatelj časopisa. U prilogu koji slijedi nalazi se pregled reklamnih formata sa minimalnim iznosom uplata.

U želji da ćete i Vi prepoznati „Pogled“ kao značajnu publikaciju koja će nam na obostrano zadovoljstvo donijeti isključivo uspjeh, postanite dio naše priče.

 

Srdačan pozdrav,

Uređivački odbor časopisa „Pogled“

 

e-mail na koji možete poslati marketinški materijal: pogled@ikcg.co.me

žiro-račun na koji možete uplatiti sponzorstvo: NLB Montenegro banka 530-1870-29

broj telefona na koji možete dobiti informacije o marketingu: +382 67/331 335

 

PREGLED REKLAMNIH FORMATA

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021