Stručna edukacija „EFIKASNO UPRAVLJANJE JAVNOM RASVJETOM I ELEKTRO PUNIONICE“
24.05.2019

Nastavljajući sa realizacijom Programa rada Strukovne komore za 2019., na polju edukacije i stručnog usavršavanja svojih članica/ova, usvojenim na Skupštini Strukovne komore elektro inženjera, obavještavamo Vas da će se u organizaciji Strukovne komore elektro inženjera održati Stručna edukacija, sa temama:

„EFIKASNO UPRAVLJANJE JAVNOM RASVJETOM I ELEKTRO PUNIONICE“


Predavač na Okruglom stolu biće gospodin Bojan Fišer, direktor kompanije DETAS d.o.o. iz Pakraca, Hrvatska, sa svojim saradnicima.
 

Stručna edukacija će se održati u MULTIMEDIJALNOJ SALI MINISTARSTVA ODRŽIVOG RAZVOJA I TURIZMA, Ul. IV Proleterske brigade broj 19, u Podgorici, u ČETVRTAK, 30.05.2019. godine, sa početkom u 10,00h.
 

Svi učesnici/ice prvog dijela stručne edukacije, koja se tiče: „Efikasnog upravljanja javnom rasvjetom“, imaju mogućnost da putem e-maila predinstaliraju software za projektovanje rasvjete - program Dialux EVO i DETAS datoteku, a tokom edukacije bi dobili informacije o tome kako se software koristi.
 

U drugom dijelu stručne edukacije biće obrađena tema: „Elektro punionice“, u okviru koje će se učesnicima/cama pružiti kratak presjek tehnologija i načina punjenja, prikaz modela po kojem funkcionišu zemlje sa razvijenom infrastrukturom, informacije o dolazećim modelima vozila i tehnologijama punjenja, te izvršiti prezentacija platforme E-Punjači kao lokalnog pružaoca usluga i opreme za punjenje električnih vozila.
 

S obzirom na aktuelnost obije planirane teme i njihov značaj u projektovanju, izvođenju i primjeni u elektrotehničkoj struci, pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju Stručnoj edukaciji  i uzmu aktivno učešće na istoj.
 

Nadamo se da ćete, i ovoga puta, svojim prisustvom podržati napore Vaše Strukovne komore na polju edukacije i stručnog usavršavanja, što joj je prioritetna aktivnost i sa kojom ćemo nastaviti tokom  2019. godine.   
 

Molimo Vas da svoje učešće na planiranoj stručnoj edukaciji SKEI potvrdite slanjem pozitivnog odgovora, na e-mail: zeljko.maras@ikcg.co.me.

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021