POZIV NA STRUČNU EDUKACIJU „KOMUNIKACIONA BEZBJEDNOST“
14.06.2019

 
U skladu sa Programom rada Strukovne komore za 2019., na polju edukacije i stručnog usavršavanja svojih članica/ova, usvojenim na Skupštini Strukovne komore elektro inženjera, a nastavljajući sa realizacijom istog, obavještavamo Vas da će se u organizaciji Strukovne komore elektro inženjera održati Stručna edukacija, sa temom:
 

„KOMUNIKACIONA BEZBJEDNOST“

 

- Bezbjednosni izazovi digitalizacije - generalni koncepti
- Aktuelni napadi na internet komunikacije i informacione sisteme (primjeri)
- Preporuke i pozitivna praksa za zaštitu internet komunikacija i informacionih sistema

Predavač na Stručnoj edukaciji biće gospodin Dragoslav Kenjić, iz kompanije ČIKOM d.o.o. iz Podgorice.
 
Stručna edukacija će se održati u sali HOTELA  „VERDE“ u Donjoj Gorici, u Podgorici, kod UDG Fakulteta, u ČETVRTAK, 20.06.2019. godine, sa početkom u 14,00 h.
 
S obzirom na aktuelnost planirane teme u svakodnevnom privatnom i poslovnom životu svakoga od članova/ica IKCG, pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju Stručnoj edukaciji i uzmu aktivno učešće na istoj.
 
Nadamo se da ćete, i ovoga puta, svojim prisustvom podržati napore Vaše Strukovne komore na polju edukacije i stručnog usavršavanja, što joj je prioritetna aktivnost i sa kojom ćemo nastaviti tokom 2019. godine.
 
Molimo Vas da svoje učešće na planiranoj stručnoj edukaciji SKEI potvrdite slanjem pozitivnog odgovora, na e-mail: m.zeljko@t-com.me ili zeljko.maras@ikcg.co.me

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021