POZIV NA STRUČNI SKUP „IZGRADNJA OBJEKATA – REGULATORNI OKVIR“
19.06.2019

 
U skladu sa Programom rada IKCG za 2019.godinu, na polju edukacije i stručnog usavršavanja svojih članica/ova, obavještavamo članstvo da će se, u organizaciji IKCG i Ministarstva održivog razvoja i turizma, održati Stručni skup, na temu:
 

„IZGRADNJA OBJEKATA – REGULATORNI OKVIR“

 


PredavačI na Stručnom skupu biće gospođa Tatjana Vujošević, generalna direktorica i gospođa Svetlana Vuksanović, iz Direktorata za građevinarstvo Ministarstva održivog razvoja i turizma.
 
Stručni skup će se održati u Multimedijalnoj sali Ministarstva održivog razvoja i turizma u Podgorici, u ČETVRTAK, 27.06.2019. godine, sa početkom u 13,00 h.
 
S obzirom na aktuelnost planirane teme, pozivam sve zainteresovane članove/ice IKCG da prisustvuju Stručnom skupu i uzmu aktivno učešće na istom.

Unaprijed se zahvaljujemo što ćete svojim prisustvom ovom Stručnom skupu, podržati napore koje sprovodimo na polju edukacije i stručnog usavršavanja svojih članova/ica, što treba da bude prioritetna aktivnost IKCG i svih strukovnih komora tokom 2019. i svih narednih godina, kao i aktivnosti na uspostavljanju što kvalitetnijih odnosa sa resornim Ministarstvom.

 

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021