Stručna edukacija „STANDARDIZACIJA U OBLASTI ELEKTROTEHNIKE“
25.06.2019

Poštovane koleginice i kolege, članice/ovi Strukovne komore elektro inženjera i svih ostalih strukovnih komora u IKCG,

 

U skladu sa Programom rada Strukovne komore za 2019., na polju edukacije i stručnog usavršavanja svojih članica/ova, usvojenim na Skupštini Strukovne komore elektro inženjera, a nastavljajući sa realizacijom istog, obavještavamo Vas da će se u organizaciji Strukovne komore elektro inženjera održati Stručna edukacija, sa temom:

 

„STANDARDIZACIJA U OBLASTI ELEKTROTEHNIKE“



Predavač na Stručnoj edukaciji biće gospođa Rada Janjić, pomoćnica direktora Instituta za standardizaciju Crne Gore (ISME) iz Podgorice.

 

Stručna edukacija će se održati u sali HOTELA  „VERDE“ u Donjoj Gorici, u Podgorici, kod UDG Fakulteta, u PETAK, 05.07.2019. godine, sa početkom u 13,00 h.

 

Na Stručnoj edukaciji će se, između ostalog, govoriti i o vezi crnogorskih standarda iz oblasti elektrotehnike, sa novim propisima koji nastaju transponovanjem evropskog zakonodavstva na nacionalni nivo.

 

Kako će, tokom trajanja edukacije, biti demonstriran način pretrage standarda, poželjno je da svi učesnici/ice edukacije ponesu lap-top računare.

 

S obzirom na aktuelnost i značaj teme za elektro tehničku struku, pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju Stručnoj edukaciji i uzmu aktivno učešće na istoj.

 

Nadamo se da ćete, i ovoga puta, svojim prisustvom podržati napore Vaše Strukovne komore na polju edukacije i stručnog usavršavanja, što joj je prioritetna aktivnost i sa kojom ćemo nastaviti tokom 2019. godine.

 

Molimo Vas da svoje učešće na planiranoj stručnoj edukaciji SKEI potvrdite slanjem pozitivnog odgovora, na e-mail: m.zeljko@t-com.me ili zeljko.maras@ikcg.co.me .

 

 

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021