Stručna edukacija „STANDARDIZACIJA U OBLASTI ELEKTROTEHNIKE“
03.07.2019

Poštovane koleginice i kolege, članovi/ice i prijatelji Strukovne komore elektro inženjera,

 

Koristim priliku da Vas podsjetim da će se, u skladu sa Programom rada Strukovne komore za 2019., na polju edukacije i stručnog usavršavanja svojih članica/ova, usvojenim na Skupštini Strukovne komore elektro inženjera, a nastavljajući sa realizacijom istog, u organizaciji Strukovne komore elektro inženjera održati Stručna edukacija, sa temom:

 

„STANDARDIZACIJA U OBLASTI ELEKTROTEHNIKE“

 

Predavač na Stručnoj edukaciji biće gospođa Rada Janjić, pomoćnica direktora Instituta za standardizaciju Crne Gore (ISSME) iz Podgorice.

 

Stručna edukacija će se održati u sali HOTELA  „VERDE“ u Donjoj Gorici, u Podgorici, kod UDG Fakulteta, u PETAK, 05.07.2019. godine, sa početkom u 13,00 h.


Na Stručnoj edukaciji će se, između ostalog, govoriti i o vezi crnogorskih standarda iz oblasti elektrotehnike, sa novim propisima koji nastaju transponovanjem evropskog zakonodavstva na nacionalni nivo.

 

Kako će, tokom trajanja edukacije, biti demonstriran način pretrage standarda, poželjno je da svi učesnici/ice edukacije ponesu lap-top računare.

 

S obzirom na aktuelnost i značaj teme za elektro tehničku struku, na ovaj način Vas pozivam da prisustvujute Stručnoj edukaciji i uzmete aktivno učešće na istoj.

 

Molim Vas da svoje učešće na planiranoj stručnoj edukaciji SKEI potvrdite slanjem pozitivnog odgovora, na e-mail: m.zeljko@t-com.me ili zeljko.maras@ikcg.co.me .

 

Takođe Vas podsjećam na Javni poziv koji Vam je upućen i objavljen na sajtu IKCG, a odnosi se na Stručni skup pod nazivom "TREĆI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG", koji Strukovna komora elektro inženjera IKCG organizuje polovinom oktobra 2019. Godine.

Ovom prilikom pozivam sve zainteresovane članove/ice Strukovne komore elektro inženjera koji imaju interesovanje da učestvuju u programskom dijelu ovogodišnjeg Stručnog skupa, u ulozi predavača, odnosno autora, da prijavite naziv, temu i kratak sažetak Vašeg referata, ispunjavanjem dokument pod nazivom PRIJAVA SAŽETKA REFERATA, koji možete naći u prilogu ovog mail-a..

Programski odbor Stručnog skupa će, nakon sagledavanja dostavljenog sažetka referata, donijeti odluku o tome da li je isti načelno prihvatljiv.

Nakon toga bi odabrani autori, u saradnji sa Programskim odborom, pristupili pripremi rada, prema templejtu.

Nakon pregleda dostavljenih dovršenih radova, Programski  odbor će odlučiti o konačnom prihvaćanju radova i načinu njihove prezentacije.

Svi prihvaćeni radovi biće objavljeni u Zborniku radova, a odabrani radovi biće prezentirani na Stručnom skupu, kroz odgovarajuće stručno predavanje.

Svim autorima odabranih radova, od strane Strukovne komore elektro inženjera će biti isplaćen prikladan honorar.

Podsjećam Vas da Prijavu Sažetka referata možete poslati NAJKASNIJE DO SRIJEDE, 10. JULA 2019. godine, na e-mail: m.zeljko@t-com.me

(Željko Maraš, dipl. ing. el., Predsjednik SKEI i Predsjednik Organizacionog odbora).

Pozivam sve koji sebe prepoznaju u ulozi predavača, odnosno autora stručnog rada, da se odazovete ovom pozivu i time date lični doprinos daljem razvoju naše inženjerske struke.

Nadam se da ćete svojim prisustvom Stručnoj edukaciji 05.07.2019. i eventualnom prijavom sažetka referata za Stručni skup „Treći dani elektro inženjera IKCG“, podržati napore Vaše Strukovne komore na polju edukacije i stručnog usavršavanja, što joj je prioritetna aktivnost tokom 2019. godine.

U ime Strukovne komore elektro inženjera i Organizacionog odbora ovogodišnjeg Stručnog skupa, iskreno Vas pozdravljam i očekujem Vaše prijave.

Željko Maraš, dipl. ing. el., Predsjednik SKEI i Predsjednik Organizacionog odbora

 

VAŽNI DATUMI:

  • Rok za prijavu sažetka rada  10. Jul 2019. godine
  • Obavještenje o prihvaćanju rada  25. Jul 2019. godine
  • Rok za dostavljanje kompletnog rada 09. Septembar 2019. godine

 

 

3.Dani EI IKCG - Prijava sazetka referata

3.Dani EI IKCG - Templejt za pripremu radova

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021