Prezentacija procesa sertifikacije projektnih menadžera po međunarodno priznatim IPMA standardima
14.10.2019

 

Prezentacija "Proces sertifikacije projektnih menadžera po međunarodno priznatim IPMA standardima", biće održana 17.10.2019. godine, u prostorijama Ministarstva održivog razvoja i turizma, adresa: IV proleterske brigade 19, 81000 Podgorica,  sa početkom u 15 h. Prezentaciju organizuje Crnogorsko udruženja za upravljanje projektima- MPMA u saradnji sa Inženjerskom komorom Crne Gore.


MPMA je osnovana decembra 2017 godine sa ciljem da se organizuje, podstiče i pomaže profesionalne aktivnosti svojih članova u cilju unapređenja njihovog rada i njihove stručne osposobljenosti u dijelu koji se odnosi na upravljanje projektima. Istovremeno, svojom aktivnošću doprinosi nacionalnoj i međunarodnoj promociji i daljem razvoju oblasti Upravljanja projektima.

 

Cilj navedene prezentacije je da se učesnici upoznaju sa sertifikacionim procesom projektnih menadžera-pojedinaca i organizacija po međunarodnim IPMA standardima.

 

Prezentacija je namijenjena pojedincima i institucijama koje se bave ili nameravaju da se bave menadžerskim poslovima i upravljanja projektima.

 

Na prezentaciji će govoriti:

  • Srđan Laković, predsjednik Inženjerske komore Crne Gore
  • Sanja Međedović, predsjednica Upravnog odbora MPMA

 

Molimo da svoje učešće potvrdite slanjem mejla na sandra.sipcic@ikcg.co.me, ili pozivom na telefon +382 20 228 295, do srijede 16.10.2019. godine.

 

DNEVNI RED

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021