ON-LINE OBUKA SKEI U SARADNJI SA “ALARM AUTOMATIKOM“
17.11.2020

Poštovane koleginice i kolege, članice/ovi Strukovne komore elektro inženjera,

Nadam se da se vi i vaše porodice usopjesno nosite sa pogorsanom zdravstvenom situacijom.

Nastavljajući sa On-line obukama, dostavljam poziv za obuku na koju su svi članovi/ice SKEI pozvani od strane naših prijatelja iz ALARM AUTOMATIKE.

Poziv na Webinar, koji nam je dostavljen od strane Izvršnog direktora ALARM AUTOMATIKE d.o.o. Podgorica, gospodina Mladena Savovića, možete pronaći u nastavku:

 

Alarm automatika d.o.o. organizuje webinar Integrisana rješenja dojave požara i sigurne evakuacije – primjeri projekata koji će se održati 26.11.2020. od 13 do 16 sati.

 

Sadržaj webinara:

  • Safety sistemi – funkcije, normativni okviri, integracija
  • Integracija dojave požara sa sistemima za sigurnu evakuaciju (panik rasvjeta, evakuacijski razglas, odvođenje dima i toplote) s primjerima projekata bolnice, hotela, zatvora, drvne industrije, javne garaže i prodajnog centra
  • Integracija safety sistema sa sistemima tehničke zaštite putem ABSistemDCi® softvera na primjerima tržnice i poslovne zgrade

 

Na Webinar se prijavljujete nakon što pristupite linku koji je prethodno dat u okviru poziva organizatora.

 

Nadam se da cete i ovoga puta uzeti ucesce u ponudjenoj obuci, a mi cemo se potruditi da vam i nadalje, do kraja naseg mandata, koji zbog aktuelne zdravstvene situacije i mjera NKT i dalje traje, omogucimo nove obuke slicnog tipa.

 

Na kraju vas sve molim da PAZITE SEBE I ČLANOVE SVOJIH PORODICA, jer time na najbolji način dajemo doprinos borbi protiv smrtonosnog virusa.

 

Srdačan pozdrav.

 

PREDSJEDNIK STRUKOVNE KOMORE ELEKTRO INŽENJERA

Željko Maraš, dipl.ing.el.

 

mobile: +382 (0) 67 602 206

           +382 (0) 69 077 899

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021