Izvod iz kataloga crnogorskih standarda i srodnih dokumenata
15.12.2020

Obavještavamo članstvo da je Inženjerska komora Crne Gore pomogla pripremu i štampanje publikacije u izdavaštvu Instituta za standardizaciju Crne Gore, pod nazivom “Izvod iz kataloga crnogorskih standarda i srodnih dokumenata”. Riječ je o katalogu kojim se obezbjeđuje uvid u dio MEST-ova iz registra ISME-a, od značaja za državnu, lokalnu upavu i visokoškolske institucije te sve aktere uključene u oblast pružanja usluga i proizvodnu djelatnost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvod standarda, između ostalog, pokriva oblasti standardizacije poput: građevinarstva, EUROCODE-va, energetske efikasnosti, elektroenergetike, informacionih tehnologija, tehnologije zaštite zdravlja itd. čime predstavlja vrijedno izdanje koje može biti od koristi i članovima Komore, u cilju unaprijeđenja svog rada i postizanja konkurentske prednosti na širem tržištu.

 

Biblioteka Komore raspolaže sa nekoliko primjeraka ove publikacije u koje će zainteresovani članovi Komore imati mogućnost da izvrše uvid, nakon ponovnog uspostavljanja rada sa strankama, a uz poštovanje mjera propisanih u vezi sa pandemijom korona virusa. 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021