POZIV NA Webinar- SCHNEIDER - Smart Factory Innovation Hub 26. Januar 2021.
25.01.2021

Poštovane koleginice i kolege, članice/ovi Strukovne komore elektro inženjera,

 

Najprije da vam još jednom zaželim dobro zdravlje, puno sreće i mnogo ličnih i poslovnih uspjeha u ovoj godini.

 

Da se prošla godina što prije zaboravi i da nam se više nikad slična ne ponovi.

 

Sa zadovoljstvom vas obavještavam da, u dijelu organizacije stručnih edukacija, na način kako smo završili prošlu, započinjemo i ovu godinu.

 

Pozivam vas da se prijavite na On-line obuku koju organizujemo sa našim prijateljima iz SCHNEIDER ELECTRIC-a.

Poziv na On-line obuku dostavljam u nastavku:

 

 

Nadam se da cete se svi koji zelite i koje ova tema interesuje, prijaviti i uzeti učešće u ponudjenoj obuci.

 

Kako sam vas, ispred Izvršnog odbora Strukovne komore elektro inženjera i Organizacionog odbora Stručnog skupa „ČETVRTI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG“, informisao krajem prošle godine, ubrzo ćemo startovati sa organizacijom pojedinačnih predavanja putem On-line platformi, o čemu ćemo vas blagovremeno obavijestiti.

 

Takođe vas obavještavam da Zbornik radova još uvijek nije štampan, zbog procesa javnih nabavki u IKCG, koji je u toku, tako da očekujemo da će Zbornik biti štampan polovinom februara, o čemu ćemo vas takođe blagovremeno informisati.

 

Svima koji su do sad iskazali želju da im se štampani primjerak Zbornika dostavi na kućnu adresu, isti će biti dostavljen onog momenta kad preuzmemo odštampane primjerke.

 

Sve ostale koji imaju istu želju, molim da to učine slanjem zahtjeva na mail adrese: m.zeljko@t-com.me ili zeljko.maras@ikcg.co.me , sa adresom na koju žele da im se dostavi Zbornik.

 

Kao što vidite, obećanje koje smo vam svojevremeno dali, da ćemo se i pored složene epidemiološke situacije u Crnoj Gori i zemljama okruženja, truditi da stručne edukacije organizujemo putem On-line platformi, što češće i do kraja mandata ovog sastava Izvršnog odbora Strukovne komore, ispunjavamo.

 

Očekujemo da će se vrlo brzo, čim to dozvole mjere nadležnih državnih organa, organizovati novi izborni ciklus u IKCG i Strukovnoj komori elektro inženjera, čime će se naš mandat, koji je zbog navedenih razloga privremeno produžen, okončati.

 

Do tada ćemo, uz pomoć naših prijatelja i poslovnih partnera, nastaviti sa organizacijom On-line edukacija, što će, ne sumnjam, nadalje nastaviti i novoizabrani organi i tijela Strukovne komore.     

 

Pozivam vas da i dalje budete uz svoju Strukovnu komoru i podržite njen rad, a svi oni koji još uvijek to nijesu učinili, da obnove članstvo u IKCG i Strukovnoj komori.

 

Na kraju, svima vama koji ste nas podržavali u proteklom periodu i koji i dalje podržavata naš rad, iskazujem zahvalnost i ponavljam molbu – PAZITE SVOJE I ZDRAVLJE SVOJIH PORODICA.

 

S poštovanjem,

 

        

        
PREDSJEDNIK STRUKOVNE KOMORE ELEKTRO INŽENJERA
Željko Maraš, dipl.ing.el.
 
mobile: +382 (0) 67 602 206
           +382 (0) 69 077 899
 

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021