WEBINAR: ZGRADE BUDUĆNOSTI
22.03.2021

Poštovane koleginice i kolege, članice/ovi Strukovne komore elektro inženjera,

 

Nadam se da ste dobrog zdravlja i da se uspješno borite sa pandemijom koja nažalost i dalje traje i odnosi ljudske živote.

 

Zbog i dalje složene zdravstvena situacije u Crnoj Gori, koja nam ne dozvoljava da obuke radimo uživo, nastavljamo sa stručnim edukacijama on-line putem.

 

Energetski efikasan dizajn objekata je u fokusu pažnje različitih stručnih tijela i organizacija.

 

Zato vas pozivam na WEBINAR, koji organizujemo sa nasim prijateljima iz SCHNEIDER ELECTRIC-a, na temu:  Zgrade budućnosti, na kome će biti predstavljeni najnoviji standardi i tehnologije koje Vam mogu pomoći u projektovanju objekata budućnosti.

 

WEBINAR se održava SJUTRA (UTORAK), 23. marta 2021. godine, sa početkom u 10:00h.

 

 

Teme WEBINARA su standardi: ISO 5000-Ks i IEC 60364-8-Ks, postizanje sertifikata zelene zgrade, aktivno upravljanje energijom, sa najboljim primerima iz prakse.

 

Webinar je na engleskom jeziku.

 

Registrujete se na LINKU 

 

Nakon registracije, u Vaš inbox stiže link za praćenje webinara.

 

Pozivam sve koji su zainteresovani, da se prijave i prisustvuju sjutrasnjem WEBINAR-u.

 

Kao što vidite, i ove godine nastavljamo sa ranije datim obećanjem da ćemo, i pored složene epidemiološke situacije u Crnoj Gori i zemljama okruženja, pokušati da vam, uz pomoć naših prijatelja i poslovnih partnera, pružimo što više stručnih edukacija On-line putem, i da će to biti naš prioritetni cilj do kraja mandata ovog sastava Izvršnog odbora Strukovne komore, koji je zbog navedenih razloga privremeno produžen.

 

Pozivam vas da i dalje budete uz svoju Strukovnu komoru i podržite njen rad, a sve oni koji još uvijek to nijesu učinili, da obnove članstvo u IKCG i Strukovnoj komori.

 

Još jednom, kao i uvijek, svima vama koji ste nas podržavali i koji i dalje podržavata naš rad, iskazujem iskrenu zahvalnost i ponavljam molbu – PAZITE NA SVOJE I ZDRAVLJE SVOJIH PORODICA.

 

S poštovanjem,
PREDSJEDNIK STRUKOVNE KOMORE ELEKTRO INŽENJERA
Željko Maraš, dipl.ing.el.

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021