WEBINAR: Prednosti u procesu projektovanja pomoću BIM tehnologije
22.03.2021

Poštovane koleginice i kolege, članice/ovi Strukovne komore elektro inženjera i svij ostalih strukvonik komora IKCG,

 

Kao što sam najavio, u prilogu vam dostavljam poziv na WEBINAR, koji organizuje Strukovna komora elektro inženjera sa nasim partnerom, kompanijom „Blueberry Consilio“ Ltd. iz Sofije, Bugarska.

 

Tema Webinara je:  “Prednosti u procesu projektovanja pomoću BIM tehnologije”/„Advantages in the Design Process using BIM technology“, na kome će biti predstavljene osnove projektovanja industrijskih, poslovnih i stambenih objekata uz pomoć BIM tehnologije.

 

WEBINAR se održava U SRIJEDU, 31. marta 2021. godine, sa trajanjem od 13:00 – 15,00 h.

 

Predavači na ovom Webinaru su kolege iz kompanije „Blueberry Consilio“ Ltd. iz Sofije, Bugarska: Todor Krastev, Dimo Jelev i Boyan Drumev.

 

Webinar je na ENGLESKOM jeziku.

 

Link za pristup Webinaru je:  https://zoom.us/j/7340552547?pwd=UEZEZ1hEVU5pcmdhMVZQT2QrRXZSZz09
 
Meeting ID: 734 055 2547, 
Passcode: 1HMNnw

 

Pozivam sve koji su zainteresovani da prisustvuju ovom, nadam se, veoma interesantnom Webinar-u.

 

Radi bolje organizacije Webinara, molim sve koji će prisustvovati, da mi pošalju potvrdu prisustva slanjem mail-a na jednu od mojih mail adresa: m-zeljko@t-com.me ili zeljko.maras@ikcg.co.me .

 

U prilogu poziva imate materijale koji se tiču samog Webinara – satnicu, prezentaciju kompanije „Blueberry Consilio“ Ltd. Iz Sofije, Bugarska i CV predavača.

 

Kao što smo vam obećali, i pored složene epidemiološke situacije u Crnoj Gori i zemljama okruženja, uz pomoć naših prijatelja i poslovnih partnera, nastavljamo sa organizacijom stručnih edukacija On-line putem, što će to biti naš prioritetni cilj  do kraja mandata Izvršnog odbora Strukovne komore, do momenta kad edukacije budu mogle da se organizuju i „uživo“.

 

Do tada, svima vama koji podržavate naš rad, iskazujem iskrenu zahvalnost i po ko zna koji put ponavljam molbu – PAZITE NA SVOJE I ZDRAVLJE SVOJIH PORODICA.

 

S poštovanjem,
PREDSJEDNIK STRUKOVNE KOMORE ELEKTRO INŽENJERA
Željko Maraš, dipl.ing.el.

 

Program i satnica

Presentation BBC 2021 

 

CV Todor Krastev

CV Dimo Zhelev

CV Boyan Drumev

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021