WEBINARI u organizaciji sa SCHNEIDER ELECTRIC
13.05.2021

Poštovane koleginice i kolege, članice/ovi Strukovne komore elektro inženjera,

 

Nadam se da ste dobrog zdravlja i da se uspješno nosite sa COVID-19 epidemijom.

 

Pozivam vas na WEBINARE koje tokom maja 2021. godine organizujemo sa našim prijateljima iz SCHNEIDER ELECTRIC-a.

 

U pitanju su tri WEBINARA, za koje Vam pozive sa nazivima i kratkim opisima tema, te pojedinačnim pristupnim linkovima za registraciju učesnika, dostavljam u nastavku:

 

SMART PANEL OBUKA, 13.05.2021.

MACHINE ADVISOR, 20.05.2021.

REŠENJA ZA PAMETNE KUĆE, 27.05.2021.

 

I ovoga puta se trudimo  da vam, i pored složene epidemiološke situacije u Crnoj Gori i zemljama okruženja, uz pomoć naših prijatelja i poslovnih partnera, ponudimo što je moguće više stručnih edukacija On-line putem, a to će biti naš prioritetni cilj  do kraja mandata ovog sastava Izvršnog odbora Strukovne komore.

 

Tokom dana ćete dobiti i poziv na dva webinara – prezentacije radova sa ČETVRTIH DANA ELEKTRO INŽENJERA IKCG koje organizuje Strukovna komora tokom ovog mjeseca.

 

Pozivam vas da i dalje budete uz svoju Strukovnu komoru i podržite njen rad, a sve oni koji još uvijek to nijesu učinili, da obnove članstvo u IKCG i Strukovnoj komori.

 

Još jednom, kao i uvijek, svima vama koji ste nas podržavali i koji i dalje podržavata naš rad, iskazujem iskrenu zahvalnost i ponavljam molbu – PAZITE NA SVOJE I ZDRAVLJE SVOJIH PORODICA.

 

S poštovanjem,
PREDSJEDNIK STRUKOVNE KOMORE ELEKTRO INŽENJERA
Željko Maraš, dipl.ing.el.
 
mobile: +382 (0) 67 602 206
           +382 (0) 69 077 899
© Inženjerska Komora Crne Gore 2021