WEBINAR: DECENTRALIZACIJA OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE I DIGITALIZACIJA DISTRIBUTIVNE MREŽE
14.05.2021

Poštovane koleginice i kolege, članice/ovi Strukovne komore elektro inženjera i svih ostalih strukovnih komora Inženjerske komore Crne Gore,

 

Sa velikim zadovoljstvom vas, ispred Izvršnog odbora Strukovne komore elektro inženjera i Organizacionog odbora Stručnog skupa „Četvrti Dani elektro inženjera IKCG“, obavještavam da počinjemo sa prezentacijama radova sa ovog skupa, objavljenih u Zborniku radova, čiju ste elektronsku formu dobili, a koristim priliku da Vas informišem da je Zbornik radova odštampan i biće dostavljen svima koji za to iskažu interesovanje.

 

Zbornik radova možete dobiti i u prostorijama Inženjerske komore.

 

Što se tiče prezentacija radova iz Zbornika radova, prva dva rada, koje će, zbog aktuelne epidemiološke situacije u Crnoj Gori, autori radova prezentovani korišćenjem ZOOM tehnologija, su:

 

„DECENTRALIZACIJA OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE I DIGITALIZACIJA DISTRIBUTIVNE MREŽE“, autora Lazara Komara i Igora Strugara, Sienersys d.o.o iz Podgorice i
„KONCEPT BUDUĆIH BEŽIČNIH MREŽA ŠESTE GENERACIJE – 6G“, autora Dr Uglješe Uroševića, Univerzitet Crne Gore, Elektrotehnički fakultet Podgorica.

 

Prvi webinar, na kojem će vam autori rada Lazar Komar i Igor Strugar prezentovati svoj rad „DECENTRALIZACIJA OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE I DIGITALIZACIJA DISTRIBUTIVNE MREŽE“, biće
 održan U UTORAK, 25. maja 2021. godine, sa trajanjem od 13:00 – 14,00 h.

 

Link za pristup prvom webinaru je:

 

 
Meeting ID: 989 2853 8164
Passcode: 035187

 

Pozivam vas sve koji su zainteresovani da prisustvuju prezentaciji izuzetno kvalitetno urađenog rada, sa veoma aktuelnom tematikom.

 

Radi bolje organizacije webinara, molim sve koji će prisustvovati, da mi pošalju potvrdu prisustva slanjem mail-a na jednu od mojih mail adresa: m-zeljko@t-com.me ili zeljko.maras@ikcg.co.me .

 

Odmah nakon održavanja ovog webinara, biće vam dostavljen poziv i za drugi webinar, na kojem će autor rada Dr Uglješa Urošević prezentovati jednako kvalitetan i zanimljiv rad, sa takođe aktuelnom temom „KONCEPT BUDUĆIH BEŽIČNIH MREŽA ŠESTE GENERACIJE – 6G“, a koji će biti  održan 03. juna 2021. godine.

 

Prezentacije ostalih radova iz Zbornika radova biće nastavljene tokom juna i jula 2021. godine.

 

Kao što vidite, ispunjavamo obećanje koje smo vam dali, da ćemo, i pored složene epidemiološke situacije u Crnoj Gori i zemljama okruženja, nastaviti sa organizacijom stručnih edukacija On-line putem, što jeste i dalje i biće naš prioritetni cilj do kraja mandata Izvršnog odbora Strukovne komore, odnosno sve do momenta kad edukacije budu mogle da se organizuju i „uživo“.

 

Do tada, svima vama koji podržavažavate naš rad, iskazujem iskrenu zahvalnost i po ko zna koji put, ispred Izvršnog odbora Strukovne komore elektro inženjera i Organizacionog odbora Stručnog skupa „Ćetvreti Dani elektro inženjera“ ponavljam molbu – PAZITE NA SVOJE I ZDRAVLJE SVOJIH PORODICA.

 

S poštovanjem,

 

        

 

PREDSJEDNIK STRUKOVNE KOMORE ELEKTRO INŽENJERA

Željko Maraš, dipl.ing.el.

 

mobile: +382 (0) 67 602 206

           +382 (0) 69 077 899

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021