STRUČNI SKUP "PETI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG" - POZIV AUTORIMA
18.05.2021
STRUČNI SKUP "PETI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG"
 
POZIV AUTORIMA ZA PRIJAVU SAŽETKA RADA ZA UČEŠĆE NA STRUČNOM SKUPU "PETI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG" (Podgorica, novembar 2021. godine)

 

 

Poštovane koleginice i kolege,

 

Kao što smo radili u protekle četiri godine, Strukovna komora elektro inženjera namjerava da i ove godine, tokom mjeseca novembra, organizuje tradicionalni stručni skup, pod nazivom "PETI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG".

 

Duboko svjesni aktuelne epidemiološke situacije i važećih zdravstvenih i drugih mjera koje se primjenjuju na teritoriji Crne Gore i zemalja okruženja u borbi sa virusom COVID-19, a koja se u poslednjih mjeseci poboljšava, te uspješno započetim procesom vakcinacije, nadajući se da ćemo ovogodišnji stručni skup, za razliku od prošlogodišnjeg, biti u prilici da održimo uživo, kao i prva tri, odlučili smo da započnemo sa pripremama za organizaciju ovogodišnjeg stručnog skupa.

 

Nadamo se da će zdravstvena situacija u Crnoj Gori i zemljama okruženja, u vrijeme održavanja ovogodišnjeg stručnog skupa omogućiti da isti bude održan uživo, a ukoliko isto iz navedenih razloga ne bude moguće, potrudićemo se da skup organizujemo na neki drugi, adekvatan način, kako to trenutno radimo sa „on-line“ prezentacijama radova sa prošlogodišnjeg skupa.

 

Kao i svih ranijih godina, upućujemo poziv svima vama koji ste zainteresovani da budete učesnici ovogodišnjeg stručnog skupa u ulozi predavača, odnosno autora radova, da pošaljete prijavu sa nazivom, temom i kratkim sažetkom rada.

 

Programski odbor Stručnog skupa će, nakon sagledavanja dostavljenih sažetaka radova, donijeti odluku o tome da li je predložena tema aktuelna i da li se načelno prihvata.

 

Nakon toga bi se, u saradnji sa Programskim odborom, pristupilo pripremi rada, prema templejtu koji se nalazi u prilogu.

 

Svi prihvaćeni radovi biće objavljeni u Zborniku radova i/ili prezentovani na Stručnom skupu, kroz stručno predavanje.

 

Sažetke radova možete poslati najkasnije do petka, 18. juna 2021. godine, na e-mail: zeljko.maras@ikcg.co.me (Željko Maraš, dipl. ing. el., Predsjednik SKEI i Predsjednik Organizacionog odbora).

 

Ukoliko se prepoznajete u ulozi predavača, odnosno autora stručnog rada i imate želju da vaš rad bude prezentovan na jednom od najvećih i najpriznatijih skupova elektro inženjerske struke Crne Gore, pozivamo vas da se odazovete ovom pozivu i time date lični doprinos daljem razvoju naše struke.

 

U prilogu poziva dostavljamo formu PRIJAVA SAZETKA RADA, koju je potrebno da ispunite i dostavite, kao i formu TEMPLEJT ZA PRIPREMU RADA, po kojoj se formiraju radovi. 

 

U ime Izvršnog odbora Strukovne komore elektro inženjera i Organizacionog odbora stručnog skupa „PETI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG“, želimo vam dobro zdravlje, iskreno Vas pozdravljamo i očekujemo Vaše prijave do navedenog roka.

 

 

 

Željko Maraš, dipl. ing. el., Predsjednik SKEI i Predsjednik Organizacionog odbora
 
Prof. dr Milovan Radulović, dipl. ing. el., Predsjednik Programskog odbora
© Inženjerska Komora Crne Gore 2021