WEBINAR: „KONCEPT BUDUĆIH BEŽIČNIH MREŽA ŠESTE GENERACIJE – 6G“
31.05.2021

Poštovane koleginice i kolege, članice/ovi Strukovne komore elektro inženjera i svih ostalih strukovnih komora u IKCG,

 
Sa velikim zadovoljstvom vas, ispred Izvršnog odbora Strukovne komore elektro inženjera i Organizacionog odbora Stručnog skupa „Četvrti Dani elektro inženjera IKCG“, obavještavam da nastavljamo sa prezentacijama radova sa ovog skupa, objavljenih u Zborniku radova.


 

Webinar, na kojem će vam autor rada Dr Uglješa Urošević sa Univerziteta Crne Gore, Elektrotehnički fakultet Podgorica, prezentovati svoj rad

 
„KONCEPT BUDUĆIH BEŽIČNIH MREŽA ŠESTE GENERACIJE – 6G“

 
 
biće održan u ČETVRTAK, 03. juna 2021. godine, sa trajanjem od 13:00 – 14,00 h.

 

Link za pristup ovom webinaru je https://zoom.us/j/96107507311?pwd=YThPRTZHeDVEQWlJTkphL2lKaFI1dz09

Meeting ID: 961 0750 7311
Passcode: 616173


 

Pozivam vas da prisustvujete prezentaciji jako kvalitetnog rada, sa izuzetno aktuelnom tematikom, a čiji je naslov poslužio i kao motiv za naslovnu stranu Zbornika radova.

 

Radi bolje organizacije webinara, molim sve koji će prisustvovati, da mi pošalju potvrdu prisustva slanjem mail-a na jednu od mojih mail adresa: m-zeljko@t-com.me ili zeljko.maras@ikcg.co.me .

 

Prezentacije ostalih radova iz Zbornika radova biće nastavljene tokom juna i jula 2021. godine, o čemu ćete, kao i uvijek, biti blagovremeno obaviješteni.

 

Kao što vidite, i pored složene epidemiološke situacije u Crnoj Gori i zemljama okruženja, nastavljamo sa organizacijom stručnih edukacija On-line putem, što će biti naš prioritetni cilj do kraja mandata aktuelnog Izvršnog odbora Strukovne komore, odnosno do momenta kad edukacije budu mogle da se organizuju i „uživo“.

 

Svima vama koji podržavažavate naš rad, ispred Izvršnog odbora Strukovne komore elektro inženjera i Organizacionog odbora Stručnog skupa „Četvrti Dani elektro inženjera“,
iskazujem iskrenu zahvalnost i kao i uvijek, ponavljam molbu – PAZITE NA SVOJE I ZDRAVLJE SVOJIH PORODICA.

 

S poštovanjem,

 

        

 

PREDSJEDNIK STRUKOVNE KOMORE ELEKTRO INŽENJERA

Željko Maraš, dipl.ing.el.

 

mobile: +382 (0) 67 602 206

+382 (0) 69 077 899

 

 
© Inženjerska Komora Crne Gore 2021