PRIJAVITE SE ZA "POGLED"
09.12.2021

Inženjerska komora Crne Gore već jednu deceniju njeguje tradiciju izdavačke djelatnosti koju je obilježilo publikovanje značajnog broja knjiga, zbornika, monografija iz oblasti inženjerske struke. U plejadi prestižnih publikacija, kao vrijedan element, profilisao se stručni časopis “Pogled” koji predstavlja atraktivnu platformu u komunikaciji IKCG ne samo sa članstvom, već i drugim akterima čije je djelovanje usmjereno ka promociji zajedničke misije - zaštiti javnog interesa i očuvanju prostora Crne Gore.

Koristimo priliku da Vas pozovemo da delegirate aktuelne teme afirmativne po tom osnovu, ili prijavite radove za publikovanje u časopisu. Publikovanje rada podrazumijeva ispunjenost uslova i pravila koja se odnose na standardnu strukturalnost rada i grafičku obradu u skladu sa tehničkim i tematskim karakteristikama stručnog časopisa “Pogled”.

Raspolažući sa određenim brojem kompleta svih primjeraka časopisa “Pogled” koje je Komora spremna da pokloni i na taj način doprinese obogaćivanju fonda naslova kojima naše članstvo raspolaže, ovim putem pozivamo i sve zainteresovane da se jave Sekretarijatu Komore na mail ingkomora@t-com.me ili na broj telefona: 067/331-335, kako bi dogovorili tehničke detalje oko preuzimanja kompleta naše publikacije.

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021