ONLINE OBUKA NOVOG SOFTVERSKOG RJEŠENJA ZA PROJEKTOVANJE ELEKTRIČNIH INSTALACIJA
26.01.2022

Poštovane članice i članovi,

 

Pozivamo Vas da se u petak 11.02.2022. godine pridružite online obuci koju organizuje kompanija Schneider Electric na temu novog softverskog rešenja za projektovanje električnih instalacija – EcoStruxure Power Build.

 

Kako biste prisustvovali obuci potrebno je da se registrujete na sledećem linku:

https://go.schneider-electric.com/RS_202202_ChamberMNE-Build_Token-LP.html?source=Webinar&sDetail=RS_202202_ChamberMNE-Build_bFO

 

Imaćete priliku da saznate sve o novom i već najavljenom EcoStruxure Power Build softveru za konfigurisanje razvodnih ormana koji je namenjen projektantima i proizvođačima razvodnih ormana. Štedi vreme, jednostavan je za upotrebu i daje budžetsku procenu niskonaponskih razvodnih ormana za sve tipove objekata.

 

Glavne karakteristike EcoStruxure Power Build rešenja:

  • Optimizuje vaš rad uz brz i uprošćen ili automatski konfigurator ormana. Možete ih odabrati na osnovu: tipa, IP stepena zaštite, očekivane struje kratkog spoja i nominalne struje.
  • Omogućene nove funkcionalnosti uz pomoć alata "Product finder“ i novih algoritama za pronalaženje i dodavanje elemenata. Korišćenjem funkcije "User Reference" u svoju budžetsku procenu možete dodati i proizvode koji nisu iz Schneider Electric portfolija i na taj način ih imati uvek pri ruci.
  • Informišite se o svakom elementu kroz uvek ažuriranu veziju softvera, koji omogućava pristup podacima i tehničkoj dokumentaciji opreme. Na odgovarajućoj kartici možete saznati više o svakom od njih i preuzeti tehničke opise.

 

S poštovanjem,

IO SKEI u saradnji sa Schneider electric

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021