ONLINE PREZENTACIJE - PETI DANI ELEKTRO INŽENJERA
27.01.2022

Poštovane koleginice i kolege,

Kako uslijed trenutne epidemiološke situacije i važećih zdravstvenih mjera nije bilo moguće organizovati stručni skup „PETI DANI ELEKTROINŽENJERA IKCG 2021”, obavještavamo vas da će radovi koji su pripremljeni za ovaj skup biti prezentovani putem “on-line” platforme u periodu od februara do maja 2022.godine.

U istom periodu će biti održane i prezentacije radova sa ČETVRTIH DANA ELEKTROINŽENJERA 2020, koji do sada nisu bili prezentovani.

Prva prezentacija pod nazivom „Automatsko upravljanje gumenim branama i sistemi za detekciju vibracija i praćenja oblika brane“, čiji su autori Nemanja Kovačević BSc, Mr Nebojša Šolaja dipl.inž.el. i Pavle Asanović dipl.inž.el, koja bi ujedno označila i „otvaranje“ skupa, planirana je za četvrtak 3.februara 2022.godine u 13h.

Za 17.februar 2022.godine u 13h, planirano je održavanje prezentacije rada „Kvalitet Internetske govorne veze – faktori degradacije“, čiji su autori Dr Aleksandar Lebl dipl.inž.el., Prof. dr Žarko Markov dipl. inž. el. i Prof. dr Dragan Mitić, dipl.inž.el.

24.februara 2022.godine u 13h, planirano je da se održe dvije prezentacije i to „Statički kompenzatori reaktivne energije“, doc. dr Martina Ćalasana, dipl.inž.el i „Projektovanje sustava zaštite od groma sa programom Shield i zaštita Ex zona prema EN 62305-3“, Janeza Podlipnika, dipl.inž.el.

Molimo sve koji su zainteresovani da isprate navedene prezentacije da popune prijavu. Svima koji su se prijavili za praćenje određene prezentacije biće poslat link dan uoči prezentacije.

Raspored prezentacija za mart 2022.godine biće objavljen naknadno.

S poštovanjem,

PREDSJEDNIK PROGRAMSKOG ODBORA             

 prof. dr Milovan Radulović, dipl.inž.el.  

PREDSJEDNICA IZVRŠNOG ODBORA SKEI              

Sandra Šipčić, dipl.inž.el.      

 PREDSJEDNIK ORGANIZACIONOG ODBORA

 Željko Maraš, dipl.inž.el.

 

 

 

 

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021