Poziv
03.03.2022

Poštovane koleginice i kolege,

Pozivamo vas da tokom marta 2022.godine ispratite sledeće događaje:


 

3.mart, 12:30-15:30h - vebinar „Projektovanje zaštite u bolnicama, domovima za starije i sličnim objektima“, koji organizuje Hrvatska komora elektro inženjera u saradnji sa Alarm Automatikom. Za dodatne informacije i prijavu potrebno je da ispratite sledeći link.

 

10.mart, 13-14h - prezentacija radova  „Implementacija savremenog putnog semafora koristeći esp286 mikrokontroler“, autora MSc Ivana Martinovića, dipl.el.inž i rada „Mašina za probijanje i upuštanje ležajeva“ , autora Ranka Prorokovića, dipl.el.inž.

Prezentaciju možete ispratiti putem sledećeg linka (bez prethodne prijave).

 

24.mart 13-14h – vebinar u saradnji sa ETI Elektroelement Slovenija, pod nazivom „Prenaponska zaštita u električnim instalacijama“, čiji je autor Aleksandar Čilenšek, dipl.el.inž. Vebinar se održava u okviru „V Dana elektro inženjera IKCG“. Link za vebinar (bez prethodne prijave).

 

31.mart,  13-14h – prezentacija rada „Opravdanost i isplativost IT chiler- a sa Free cooling-om za teritoriju Podgorice“, čiji su autori Željko Drobnjak, dipl.el.inž, Vasilije Sinđić, dipl.el.inž i Luka Petrović, dipl.el.inž,  koji je pripremljen u okviru „IV Dana elektro inženjera IKCG“. Prezentaciju možete ispratiti putem sledećeg linka (bez prethodne prijave).

 

8.april, 10-11h - nastavak obuke za „EcoStruxture Power Design softver“, u organizaciji Schneidel-electric, koji je bio najavljen za 10.mart. Snimak obuke održane 11.februara 2022.god možete pogledati ovdje. Instalacija softvera EcoStruxure Power Build je dostupna na sledećem linku. Link na kome se možete registrovati nalazi se u nastavku:

https://go.schneider-electric.com/RS_202203_Design-online_Token-LP.html?source=Webinar&sDetail=RS_202203_Design-online_bFO 

S poštovanjem,

PREDSJEDNICA IZVRŠNOG ODBORA SKEI              

Sandra Šipčić, dipl.inž.el.      

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021