Javni oglas za popunu radnog mjesta 
21.10.2022

INŽENJERSKA KOMORA CRNE GORE, raspisuje javni oglas za popunu radnog mjesta VIŠI STRUČNI SARADNIK (za registre i stručne ispite) – 1 izvršilac, na neodređeno vrijeme.

Pored opštih uslova za rad predviđenih Zakonom o radu, kandidat mora da ispunjava sljedeće posebne uslove:                              

  • Vll1 nivo kvalifikacije obrazovanja

  • Fakultet iz oblasti drustvenih nauka - pravo

  • najmanje tri godine radnog iskustva

  • poznavanje rada na računaru

 

DOKAZI O ISPUNJENOSTI OPŠTIH USLOVA:

  • Uvjerenje o državljanstvu Crne Gore
  • Izvod iz matične knjige rodjenih ili fotokopija lične karte (kandidati koji posjeduju biometrijsku ličnu kartu, nijesu u obavezi da dostave uvjerenje o državljanstvu, već ovjerenu kopiju biometrijske lične karte)
  • Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta
  • Diploma ili uvjerenje o završenom nivou i vrsti obrazovanja (u kojoj je naznačena prosječna ocjena u toku školovanja)

Uz dokaze o ispunjenosti opštih uslova i uz dokaze o ispunjenosti posebnih uslova navedenih u svakom javnom oglasu, kandidat podnosi prijavu na oglas i CV. Takođe ima pravo da priloži dokaze o postignutim izuzetnim rezultatima, stručnom usavršavanju, naučnim zvanjima, objavljenim naučnim i stručnim radovima uz naznaku gdje i kada su objavljeni, koji se dodatno boduju. Izbor kandidata vrši se nakon sprovedenog postupka provjere sposobnosti kandidata. Prijava sa dokazima u originalu ili ovjerenoj kopiji dostavlja se, u zatvorenoj koverti, na kojoj se navodi: ime i prezime, adresa i kontakt telefon, naziv organa za čije potrebe se oglašava radno mjesto i naziv radnog mjesta za koje se podnosi prijava.

Rok za prijavljivanje kandidata je 7 dana od dana objavljivanja oglasa.

Prijava sa dokumentacijom se predaje na arhivi Komore ili putem pošte na adresu: INŽENJERSKA KOMORA CRNE GORE, Podgorica, Bulevar Džordža Vašingtona br. 31 (sa naznakom Oglas za popunu radnog mjesta "Viši/a stručni/a saradnik/ca za registre i stručne ispite")

Nakon isteka propisanog roka za prijavu kandidata, Komisija formirana od strane Upravnog odbora Komore će izvršiti provjeru dokumentacije o ispunjenosti uslova iz ovog oglasa. 

 

Za sve dodatne informacije zainteresovani kandidati se mogu obratiti na e-mail adresu ing.komora@t-com.me.

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021