Predstojeća Svjetska inženjerska konvencija WEC 2023
21.07.2023

 

Prenosimo poziv gospodina Daniel Hanus, predsednika Češkog udruženje naučnih i tehničkih društava, za predstojeću Svjetsku inženjersku konvenciju WEC 2023

 

„Oduševljen sam što mogu da najavim predstojeću Svetsku konvenciju inženjera WEC 2023, koja će promijeniti način na koji percipiramo svijet inženjerstva i sarađujemo sa njim. Ovaj izuzetan događaj biće pravo utočište za briljantne umove, gdje će se inovacija, saradnja i težnja za znanjem preplitati na neviđene načine.

WEC 2023 je simfonija misaonog liderstva, napretka i neograničenog potencijala. Služi kao platforma za naučnike, inženjere i profesionalce tehnološke struke iz svih krajeva svijeta da se udruže i razmenjuju ideje.

Povezivanje sa 80+ govornika i istomišljenika koji su lideri u svojim oblastima, dijeljenje iskustva, učestvovanje u podsticajne razgovore i njegovanje vrijedne saradnje samo su dio mogućnosti koje nudi WEC 2023.

WEC 2023 nudi raznovrsne sesije, radionice i panel diskusije, kao i ekskluzivan uvid u nove tehnologije, trendove i inovacije koje će proširiti vaše vidike i pružiti konkurentsku prednost na vašem profesionalnom putu.

Moći ćete uživati u 10 tehničkih obilazaka koji će vam omogućiti da otkrijete šta Prag i Češka mogu da ponude. Otkrijte tehnički izuzetna mesta ili obiđite prelijepi istorijski centar Praga i druge stare gradove.”

Više informacija možete naći na sajtu WEC 2023.

 

WHAT DOES THE WEC 2023 SOUND LIKE?

 

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021