OSMI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG
17.10.2024

Kao i prethodnih sedam godina, Strukovna komora elektro inženjera će i ove godine, 27. i 28.novembra 2024. godine, na IMANJU KNJAZ u Podgorici, organizovati tradicionalni Stručni skup "OSMI DANI ELEKTRO INŽENJERA IKCG".

Nastavljajući ustanovljenu tradiciju, svim članovima/icama naše Strukovne komore, ali i svim ostalim elektro inženjerima iz Crne Gore i ove godine pružamo priliku da budu na zajedničkom okupljanju koje daje priliku za druženje i uspostavljanje i obnavljanje međusobnih kontakata, kao i kontakata sa predstavnicima domaćih i stranih kompanija koje će biti prisutne na ovogodišnjem skupu.

Potrudii smo se i uspjeli da i ove godine obezbijedimo prezentacije kvalitetnih radova autora iz Crne Gore, Srbije i Hrvatske, kao i kompanijske prezentacije izlagača i sponzora, koji će tokom trajanja skupa biti prisutni na svojim izlagačkim štandovima.

Tokom dva dana trajanja skupa moći ćete da prisustvujete panelima sa aktuelnim temama i odgovarajuće zakonske regulative iz domena elektro inženjerstva.

Prisustvo ovogodišnjem skupu je i ove, kao i svih prethodnih godina, besplatno za sve aktivne članove/ice, kao i za sve naše drage penzionere koji su u prethodnim godinama bili članovi/ice Strukovne komore elektro inženjera IKCG.

U želji da što kvalitetnije pripremimo naš i vaš stručni skup i pružimo vam što ugodniji boravak tokom istog, pozivamo vas da potvrdu - prijavu učešća na ovogodišnjim "OSMIM DANIMA ELEKTRO INŽENJERA IKCG" pošaljete u naredne dvije nedjelje, do ponedjeljka, 01. novembra 2024. godine , slanjem prijave na e-mail predsjednika Organizacionog odbora Stručnog skupa, Željka Maraša, dipl.ing.el. m.zeljko@t-com.me.

© Inženjerska Komora Crne Gore 2021